Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Za kom so znorele zvezde srbske estrade?

kl, 07.11.2020 16:00:43

Njegov spot na YouTubeu si je v prvih 12-ih urah ogledalo 68.000 ljudi, delile pa so ga mnoge zvezde srbske pevske estrade.

Delite na:
Za kom so znorele zvezde srbske estrade?
Nemanja Antonić youtube

Nemanja Antonić je nova vzhajajoča zvezda na srbskem in balkanskem pevskem nebu. Njegovo ime pa je "eksplodiralo" tudi na profilih nekaterih največjih zvezd tamkajšnje estrade, ki so s hvalospevi in spodbudnimi besedami delile njegov spot "Ti si neimar za ljubav" ("Ti si arhitekt za ljubezen").

Aco Pejović, Dragana Mirković, Aca Lukas, Aleksandra Prijović, Goca Tržan, vse članice skupine Hurricane, Saša Kovačević, Milica Todorović, Vladan Savić in še mnogi drugi so bili nad fantom navdušeni.

"Bravo, Nemanja, končno", "Samo naprej, Nemanja, bil je že čas,da začneš peti", "To je glasba", "Vrhunski pevec, pa še tako lep...", so samo nekateri od navdušenih zvezdniških komentarjev.

In res, Nemanja ni kar tako. Je sin Mikice Antonića, enega izmed najbolj znanih urednikov in producentov pri eni največjih srbskih diskografskih založb, PGP RTS in je prve uspehe nanizal kot pianist, saj je pobral številne domače in mednarodne nagrade. Trenutno je študent magistrskega študija oblikovanja zvoka na beograjski Fakulteti za dramsko umetnost, dodiplomski študij pa je končal z zavidljivim poprečjem 9,9, poročajo srbski mediji.

Sedaj se je začel ukvarjati še s petjem in številna srca stopil še z glasom. Šolanim.

Bil je tudi komponist številnih skladb za srbske pevce, pevke in bande in je avtor letošnje srbske predstavnice na Eurosongu, "Hasta la Vista".

Menda pa njegove ambicije segajo še višje, pišejo mediji. Pripravlja namreč velik hollywodski projekt, muzikal, v katerem naj bi nastopil nihče drug kot - Brad Pitt.