Dario Varga – Srečko Debevec Dobra karma

Znanega igralca je pacient Debevc zaznamoval za ...

etna, vulkan, ognjenik, januar 2021 Svet24.si

VIDEO: Najaktivnejši evropski ognjenik je znova ...

tone-krkovic-pl1 Reporter.si

Brigadirju Tonetu Krkoviču sodila nečakinja ...

Janez Janša Svet24.si

Janša napovedal, kdaj bo znano, kako dolgo bodo ...

janez-cigler-kralj Necenzurirano

Izbiro Zavoda Iskreni je s podpisom potrdil Cigler...

hans-sigl Njena.si

Hans Sigl, kot ga še niste videli

Fredi Miler Odkrito.si

Fredi Miler nesposoben za delo

VIDEO: Zakaj je moral Roškar jesti najbolj smrdljive ribe na svetu?!

PR, 09.01.2021 09:34:54

Vse za instagram sledilce.

Delite na:
VIDEO: Zakaj je moral Roškar jesti najbolj smrdljive ribe na svetu?!
Robert Roškar se je moral za sledilce potruditi Radio 1

Cela Slovenija se je spraševala, zakaj voditelja na Radiu1 Roberta Roškarja ni več na Instagramu. Zdaj je jasno, njegov profil so mu hekerji najprej deaktivirali, nato pa zbrisali, zato bo moral začeti od začetka! V jutranjem programu Denis Avdić Showu so se zato odločili, da mu pomagajo pridobiti sledilce nazaj!

»Na profilu sem imel res ogromno videev, vsebine, vse moje dileme, mislim, da jih je bilo 94. Za Instagram, ki je bil moj način življenja sem porabil ogromno časa in ur, to sem res rad počel, sledilci so bili moja družina,« je skrušeno dejal Roškar, ki se je pogumno podal na pot do novih sledilcev.

Voditelj Denis Avdić mu je dejal, da vse le ne bo tako enostavno, saj bo moral za vsakih 10.000 sledilcev opraviti prav poseben izziv. Za 10 tisoč sledilcev bo moral pojesti ogabno smrdečo švedsko ribo iz konzerve, za 20 tisoč bo moral 24 ur »prankati« Anjo Ramšak, s katero se šalita v videih Nategni in pobegni, za 30 tisoč splezati na trboveljski dimnik, za 40 tisoč skočiti bungeejumping iz Masleniškega mostu, za 50 tisoč pa si bo moral okoli popka tetovirati Denis Avdić Show forever!

In ker je Robert že v manj kot eni uri dosegel prvi mejnik, 10 tisoč sledilcev, je že opravljal prvi izziv! Z veliko muko in odporom je v družbi voditeljice Jane Morelj najprej povohal konzervo smrdečih rib, nato pa en kos odgriznil in ga s težavo spravil po grlu.

»Upam, da mi bodo ljudje sledili na tem mojem novem Instagram profilu, da so me pogrešali in si bodo spet želeli mojih vsebin. Ljudje imajo radi pravega Roberta Roškarja, cenijo, da sem to kar sem – preprost fant iz Prlekije, čeprav delam na radiu. Rad se šalim predvsem iz sebe, odkrito priznam svoje slabosti. In ko se znaš pošaliti sam iz sebe, se lahko tudi iz drugih. Sledite mi in skupaj se bomo nasmejali mojim vsebinam, ki jih pripravljam za vas,« je optimistično zaključil Roškar.