profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

V šovu Kdo si ti? nas maske nasmejijo in ne razjezijo, kot sicer

A. M., 22.02.2021 11:07:03

Drugi del šova Kdo si ti? Zvezde pod masko je poskrbel za nova presenečenja pod maskami.

Delite na:
V šovu Kdo si ti? nas maske nasmejijo in ne razjezijo, kot sicer
V polfinale je odšla maska pande. Planet TV

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko je v drugi oddaji, ki smo si jo razdeljeno na dva dela ogledali v petek in nedeljo ob 19.45, poskrbel za odbite nastope štirih novih mask, z novim imitatorskim nastopom pa nas je v šov znova povedel tudi mojster preobrazb Klemen Slakonja. Dve zvezdniški ekipi (Saša Lendero, Milan Gačanovič Gacho in Mimi Inhof ter Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj in Miha Hercog), ki skupaj z gledalci ugibata, kateri znani obrazi se skrivajo pod maskami, sta tokrat pravilno uganili le eno od treh razkritih mask, zmagovalna ekipa Triglav, kot so se poimenovali Zvezdana Mlakar, Miha Hercog in Jasna Kuljaj, pa je tisoč evrov namenila Karitasu Celje.

Že v petek sta zvezdniški ekipi razkrili masko laboda, pod katero se je skrivala pevka Alya, v nedeljo pa sta za novi presenečenji poskrbela igralec Matjaž Javšnik v vlogi babuške in voditeljica Valentina Plaskan kot slika.

Tokrat so se na odru zvrstile maske laboda, umetniške slike, pande in babuške, ki so znova navdušile z domiselnimi nastopi. Čeprav sta ekipi menili, da se pod masko laboda skriva Regina, pa je pod njo presenetila pevka Alya. "Zelo je zabavno, hkrati pa res, res težko, ker ne moreš dihati, saj je izjemno vroče," je po nastopu strnila vtise Alya. "Super ekipa je tu, ki zelo lepo skrbi za nas, tako da smo se res počutili v varnih rokah," dodaja.

šov-kdo-si-ti?, klemen-slakonja
Pod labodom je presenetila Alya.
Planet TV

šov-kdo-si-ti?, klemen-slakonja
Klemen Slakonja in Alya
Planet TV

Pod masko babuške se je medtem skrival igralec Matjaž Javšnik, ki je za to priložnost prvič stopil v visoke petke. "Ko so rekli, da je to šov, kjer bom moral tudi peti, sem si rekel, da se samo enkrat živi. In če si preresen, življenje zamudiš," je svoje razloge za sodelovanje v šovu pojasnil Matjaž, ki sicer meni, da nima talenta za petje.

šov-kdo-si-ti?, klemen-slakonja
Pod masko babuške se je skrival igralec Matjaž Javšnik.
Planet TV

šov-kdo-si-ti?, klemen-slakonja
Klemen Slakonja in Matjaž Javšnik
Planet TV

Umetniška slika pa je zakrivala Valentino Plaskan, voditeljico informativne oddaje Planet 18, ki jo je občinstvo najprej spoznalo v igralski vlogi v priljubljeni Eni žlahtni štoriji. Ekipi je presenetila s svojimi drznimi glasbenimi nastopi, a ju tudi povsem zmedla, saj so stavili na napačna imena. "Upam, da bodo maske čim prej postale neka daljna preteklost, ki smo jo uspešno premagali in da bodo obstajale samo še v takšnih kontekstih, kot je ta šov – v funkciji tega, da nas nasmejijo, ne razjezijo," je povedala Valentina po nastopu.

šov-kdo-si-ti?, klemen-slakonja
Umetniška slika je zakrivala Valentino Plaskan.
Planet TV

šov-kdo-si-ti?, klemen-slakonja
Klemen Slakonja in Valentina Plaskan
Planet TV

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko bo naslednjič na Planetu že v petek ob 19.45, ko bomo na bleščečem odru spoznali nove štiri maske, pod katerimi se bodo znova skrivali znani Slovenci in Slovenke.

V polfinale je odšla maska pande. Le kdo se skriva pod njo?