favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Umrl je plejboj princ

kl, 27.10.2020 11:00:00

Brunejski princ, ki je bil znan po svojem nagnjenju k zabavam je umrl po "dolgi in težki bolezni", star 38 let.

Delite na:
Umrl je plejboj princ
Brunejski princ Azim splet

Princ Azim, šesti od dvanajstih otrok brunejskega sultana Hasanala Bolkiaha, je bil sicer četrti v vrsti za nasledstvo. Predvsem je bil znan po tem, da je oboževal jet-set in se družil z mnogimi zvezdami.

Michael Jackson, Pamela Anderson, Scarlet Johansson, Joan Collins in drugi zvezdniki si bili večkrat fotografirani z njim. Udeleževal se je zabav visoke družbe in si prislužil nadimek "plejboj princ".

Njegovo premoženje je bilo ocenjeno na pet milijard dolarjev in znan je bil tudi po tem, da je svojim slavnim prijateljem poklanjal dragocena darila.

Prirejal je tudi zabave, ki so se jih udeleževali mnogi istospolno usmerjeni ljudje in transeksualci ter podporniki pravic istospolnih in transspolnih, kot so Caitlyn Jenner (bivši očim Kim Kardashian, ki je spremenil spol), Mariah Carey in smučar Gus Kenworthy, eden redkih športnikov, ki je javno priznal svojo istospolno usmerjenost.

Zaradi tega so krožile govorice, da je tudi princ istospolno usmerjen, vendar o svoji usmerjenosti sam nikoli ni javno govoril. Posebej so tovrstne zabave pritegnile pozornost lani, ko je njegov oče oznanil zakon, po katerem so istospolne osebe v Bruneju lahko obsojene na smrt s kamenjanjem, vendar pozneje tega zakona niso sprejeli. Je pa homoseksualnost tam prepovedana.

Princ Azim naj bi zadnja leta bolehal za rakom, čeprav natančnega vzroka smrti niso sporočili. V Bruneju, mali državi na severu Bornea in eni najbogatejših na svetu po prihodku na prebivalca, so ob tem razglasili sedemdnevno žalovanje.