Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

TOMI MIHIČINAC: Razkril zakulisne podrobnosti s snemanj z zvezdniki!

Teja Pelko, 21.07.2021 08:00:41

Akrobatski kaskader Tomy Mihičinac je dobil vabila za sodelovanja z največjimi produkcijami. Zdaj ga lahko v naših kinematografih vidimo v nadaljevanju akcijske komedije Krij mi hrbet, Varuj mi ženo.

Delite na:
TOMI MIHIČINAC: Razkril zakulisne podrobnosti s snemanj z zvezdniki!
Tomyju je uspelo narediti sebek s Salmo. osebni arhiv

Snemanje je potekalo na Hrvaškem v okolici Zagreba maja 2019 in je trajalo tri dni.

»Kaskaderji smo bili z vseh koncev bivše Jugoslavije. Prva dva dneva so bile suhe priprave, tretji dan pa snemanje. Spomnim se, da je bilo zelo hladno. Na trenutke nas je vse prezeblo, sam sem pozneje staknil manjši prehlad. Že na vaji pa sem si poškodoval nos. Prvi plan je bil, da me bodo ustrelili na balkonu in bom padel z njega, in to sem tudi vadil. Ker sem se vrgel preveč pogumno – realistično – in nisem stegnil roke v spodnji del lesenega balkona, sem v spodnji rob ob rotaciji priletel na nos. Zame nič nenavadnega, saj sem vajen vsega hudega. (smeh) Bilo je malo krvi in otekline, ki pa se je hitro razgubila,« nam je zaupal Tomy.

Tomy Mihičinac 2
Akrobatski kaskader med čakanjem na začetek snemanja svojega prizora v filmu Varuj mi ženo.
osebni arhiv

Na snemanju so bila tudi velezvezdniška imena, kot so Ryan Reynolds, Salma Hayek, Samuel L. Jackson in Morgan Freeman, ki jih je produkcija dobesedno izolirala od drugih sodelujočih pri filmu.

Zanje so imeli statiste, ki so namesto njih zvadili prizore, tako da so prišli samo na prizorišče snemanja in pogledali, kaj morajo narediti, ter nekajkrat ponovili. Kljub temu pa je Tomyju uspelo dobiti sebek s Salmo.

Pri Salmi me je zelo zmotilo, da za tako damo pokadi tako veliko cigaret, Samuelu L. Jacksonu pa se že dobro poznajo leta.

»Redko kdo se lahko pohvali s sliko s katerim izmed igralcev, saj je vse skupaj delovalo, kot da so bogovi. To je pač Hollywood. Ko dobro pomislim, je bila enako, ko sem pred nekaj leti v Torinu snemal reklamo z Juventusovimi nogometaši. Ampak se je vse skupaj proti koncu snemanja zelo omehčalo in smo se lahko z njimi malo več družili, kar se lahko vidi tudi po slikah v moji zbirki. Seveda sem si v njej želel imeti tudi posnetek s Salmo. Zato sem kljub telefonskim omejitvam na snemanju počakal, da se je to končalo, in ob odhodu igralcev pogumno stopil do Salme ter jo prosil za sebek. Takoj je privolila. Pozneje sem izvedel, da ekipa ni bila najbolj zadovoljna zaradi mojega pristopa k Salmi. Ups! (smeh) Me je pa zelo zmotilo, da za tako damo pokadi tako veliko cigaret, Samuelu L. Jacksonu pa se že dobro poznajo leta. Deloval je zelo utrujen in je večino časa sedel v avtu. Čeprav v filmu deluje zelo živ, je bilo v realnosti videti drugače,« razkriva Mihičinac.

Tomy Mihičinac 3
Mihičinac leta 2013 s takratnima članoma Juvenusa Andreom Pirlom in Claudiem Marchisiem po snemanju reklame za omenjeni nogometni klub.
osebni arhiv

Drugače pa je bil v filmu videti tudi Tomy – a le vizualno. V njem je imel namreč brke, saj je imel vlogo člana mehiškega kartela. Ker se je scenarij spreminjal iz minute v minuto, mu sicer na koncu ni bilo treba skočiti z balkona, ampak je s svojo bando vdrl na poroko Salme Hayek in Samuela L. Jacksona, nakar je sledil strelski pokol. »Sam si filma še nisem ogledal, a sem slišal, da tega prizora ni v njem. Vedno namreč posnamejo več, kot na koncu zmontirajo. Včasih toliko, da bi bil lahko film časovno nekajkrat daljši,« opaža Tomy.