stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

To so novi ženini in nove neveste

kš, 08.02.2023 08:00:47

Na Planet se z novo sezono vrača ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled! Dvanajstim posameznikom bodo skupno pot pomagali najti strokovnjaki na področju partnerstva Timotej Strnad, Barbara Sarić in Alja Fabjan.

Delite na:
To so novi ženini in nove neveste
To pa so zapeljive neveste. Planet TV

Navdušenje je na vrhuncu, saj se Poroka na prvi pogled spet vrača! Prva sezona je bila čista desetka in najbolj iskana slovenska televizijska tema na Googlu. Seveda je bila tudi gledanost zelo visoka. To pa tudi zato, ker sta se Hajdi in Anže tako zaljubila, da sta si dahnila usodni DA tudi v resničnem življenju. Lahko tudi letos pričakujemo kaj podobnega?

Strokovnjaki za ljubezen

Pri tem bodo mladoporočencem znova pomagali strokovnjaki. Psihologa in psihodiagnostika Timoteja Strnada smo spoznali že v prvi sezoni, pri »parčkanju« in nato svetovanju pri izzivih skupnega življenja pa bosta v drugi sezoni parom pomagali tudi psihoterapevtki Barbara Sarić in dr. Alja Fabjan.

To so neučakani ženini.
To so neučakani ženini.
Planet TV

Žene, ki iščejo ženine, so:

Svoje ženine bodo pred oltarjem prvič zagledale 29-letna Meri iz Kopra, ki si pri partnerju najbolj želi smisla za humor, 40-letna Vlasta iz Kranja, ki vodi svoj frizerski salon, 22-letna Tina iz Poljčan, ki je zelo direktna in komunikativna, 37-letna Anita z Iga, ki pri partnerju najbolj išče spoštljivost, 46-letna Jasmina iz Mozirja, ki je tudi mama dveh hčerk, in 27-letna Maša iz Hrastnika, ki pa se je že pri 21 letih odselila v Ljubljano.

Ženini, ki iščejo žene, so:

Ženini, ki jih bomo spremljali v Poroki na prvi pogled, pa so 42-letni Damir iz Ljubljane, ki svoje ljubezensko življenje opiše kot pestro, 29-letni Blaž iz Mirne na Dolenjskem, ki ne mara negativnih ljudi, 45-letni Aleš iz Ljubljane, ki je zaljubljen v nogomet, 25-letni Matevž iz Medvod, ki se v eksperiment podaja z veliko mero optimizma, 25-letni Žan iz Maribora, ki si želi tako močne vezi, kot jo imata njegova starša, in 41-letni Rok iz Ljubljane, ki je tudi oče dveh sinov.

Kmalu na Planet TV

Nova, druga sezona Poroke na prvi pogled bo združila nove ženine in neveste, ki se bodo prvič videli na poročni dan in se šele nato spoznavali ter skušali ob pomoči strokovnjakov ustvariti skupno prihodnost. Čustvene vrtince, prve zadrege, iskrene metuljčke ljubezni in dramatične zasuke spremljajte kmalu na Planetu!

Barbara Sarić, Timotej Strnad in Alja Fabjan
Uigran trio vrhunskih strokovnjakov - Barbara Sarić, Timotej Strnad in Alja Fabjan
Planet TV