Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

To so komentatorji Poroke na prvi pogled

kš, 08.02.2023 08:30:15

Ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled bo tudi tokrat spremljala komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled. Vodila jo bo Špela Grošelj, pridružila pa se ji bosta še Miha Hercog in Tanja Kocman.

Delite na:
To so komentatorji Poroke na prvi pogled
Miha, Špela in Tanja bodo nedvomno poskrbeli za sočne komentarje. Blaz Vatovec

Dogajanje v ljubezenskem eksperimentu pa bodo pospremili tudi s komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled, ki jo bo vodila Špela Grošelj, v studiu pa se ji bosta pridružila stand-up komičarka in radijska voditeljica Tanja Kocman ter glasbeni producent Miha Hercog.

Špela Grošelj

»Mislim, da je druga sezona kar nadgradila prvo,« je po tem, ko je spoznala ženine in neveste, povedala Špela Grošelj in dodala, da je ena od letošnjih novosti tudi spremenjen ljubezenski status komentatorjev: »No, moj ostaja nespremenjen, jaz sem še vedno samska, medtem ko ima Tanja zdaj boljšo polovico, novi komentator Miha pa je nima več. Veliko vprašanj bomo imeli tudi drug za drugega.«  

Miha Hercog 

»Že na pravo poroko greš zelo živčen, da greš na poroko, na kateri ne poznaš niti partnerja, pa je sploh velik izziv,« pravi Miha in priznava, da se mu vse skupaj zdi malo strašljivo. Kljub temu je opazil, da med nekaterimi pari vlada zelo strastna kemija, a se sprašuje, kaj to pomeni na dolgi rok: »Dvema lahko zelo hitro klikne, na dolgi rok pa je vprašanje, kaj se bo zgodilo.«

Tanja Kocman 

Medtem ko je Miha Špelo iz glasbenih krogov dobro poznal že prej, pa s Tanjo tokrat sodeluje prvič, a ga je takoj osvojila. Tudi Tanja se veseli novega obraza v komentatorski trojici: »Šele zdaj sva se spoznala in moram reči, da ima krasno energijo. Škoda, da nisem več samska, ker on zdaj je,« se navihano pošali.

V večerni oddaji bomo lahko spremljali tudi komentarje glasbenika Mihe Hercoga.
V večerni oddaji bomo lahko spremljali tudi komentarje glasbenika Mihe Hercoga.
Mediaspeed