veter, streha, kranj Svet24.si

VIDEO: Pretresljivi posnetki iz Kranja, z bloka je...

mislav bago1 Svet24.si

Umrl je znani novinar in voditelj, star je bil ...

dragic doncic 22 af Necenzurirano

Konec omejitev TV prenosov Dončića in nogometašev

robert golob pl2 Reporter.si

Golob: »Ljudje ne nasedajo več lažem SDS!«

goran dragic Ekipa24.si

Kaj je z Goranom Dragićem? Zakaj je igral le pet ...

Rad kolesari, teče in plava .. Odkrito.si

VIDEO: David Urankar - TO je zanj ključno!

doncic Ekipa24.si

Vas zanima, v čem se te dni po Ljubljani prevaža...

Alya - To je njeno poletje!

c.r., 05.08.2022 10:30:13

Druženje s hrvaško estrado v Splitu ter nastop na CMC festivalu

Delite na:
Alya - To je njeno poletje!
Alya PR

Alya je na začetku letošnjega poletja znova nastopila pred hrvaškim občinstvom – njen nastop na CMC festivalu v dalmatinskih Vodicah si je lahko ogledala celotna regija. Pred začetkom epidemije je že navdušila občinstvo na CMC, razveselila jih je s skladbo Sedam dana na moru, tokrat pa je pred občinstvom nastopila z romantično balado, ki privabi solze na lica – Jedan život duže. Sledili so doooolgo vroče poletje, druženje z estrado na prestižnem festivalu v Splitu, nastopi ter zasluženi dnevi počitka na plaži.

alya
Alya
PR

alya
Alya - prekrasna v rdečem
PR

Med Slovenijo in Dalmacijo

Po nastopu v hrvaških Vodicah je Alya, ki sicer živi razpeta med Slovenijo, njeno ljubo Zgornjo Savinjsko dolino, ter Dalmacijo, ki ji je prav tako zelo prirasla k srcu in se tam počuti doma, obiskala še najbolj prestižen festival v Dalmaciji, festival v Splitu, ki ima dolgoletno tradicijo še iz časa naše skupne države, ter tam preživela dva čudovita večera. Letos je veliko nagrado občinstva prejel Luka Nižetić, in sicer s skladbo Kad se rodiš usrid Splita, v skladbi pa nastopajo velika imena splitske glasbe in estrade. Alya se je družila z Nenom Belanom, ki je na omenjenem festivalu predstavil pri naših sosedih zdaj že veliko uspešnico o koncu ljubezni, Jube moja znaj. Alya je s priljubljenim Belanom pred leti nastopila na EMI s skladbo Missunderstandings.

Alya in Željko Bebek
Alya in Željko Bebek
PR

alya
Ekipa tik pred nastopom
PR

Uživala v ženski družbi

Na splitskem festivalu pa je naša Alya najbolj uživala v ženski družbi! Z Ivano Kovač, priljubljeno hrvaško pevko, sicer hčerko legendarne zvezde Miše Kovača, sta stkali pristen prijateljski odnos. Ivana je na festivalu nastopila s pesmijo Voljeli smo jedno drugo, pred nastopom na velikem odru v Splitu sta se dami družili in klepetali, ko pa je bil čas za odhod na oder in nastop, sta ugotovili, da je Ivani odpadel podplat na sandalu. Alya je prijateljici takoj priskočila na pomoč in zalepila nastalo škodo ter Ivani rešila večer!

alya
Alya
PR

Alya in Ivana Kovač
Alya in Ivana Kovač
PR

alya
Alya
PR