Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Nuša Derenda - To je ljubezen v zrelem obdobju

kš, 28.11.2022 16:00:54

Koncert bo prihodnje leto APRILA.

Delite na:
Nuša Derenda - To je ljubezen v zrelem obdobju
Nuša Derenda Neo Visiuals

Jesen je nova pesem pevke Nuše Derenda in z njo želi poudariti novo obdobje, v katero prihaja. Že pred časom je sklenila, da bo poslušalcem ponudila pesmi, ki se je dotaknejo, zgodbe, ki jih tudi sama živi in toliko bolj čuti. Pesem Jesen je čutna ljubezenska pesem o zrelem obdobju življenja in ljubezni.

Nuša se novega obdobja, tako glasbenega kot zasebnega, zelo veseli. »Tudi v zrelem obdobju imamo lahko zelo lepe, spoštljive in čarobne odnose. Zagotovo je v tem obdobju ljubezen nekoliko drugačna kot v mladosti, a je hkrati polna radosti, spoštovanja in nove topline. Moja jesen prinaša pisane barve, zato se resnično veselim vsega, kar še prihaja, vsega, kar bom v ljubezni in v življenju še doživela.«

nuša-derenda
Nuša Derenda
Neo Visuals

Pesem Jesen je tako kot Valček, ki ga je pevka predstavila na Melodijah morja in sonca, nastala s tandemom Maraaya, producentom in avtorjem Raayem ter Marjetko Vovk, ki za Nušo skupaj ustvarjata nove pesmi. Marjetka v skladbah za svojo glasbeno zgodbo Maraaya v zadnjih letih navdušuje poslušalce z iskrenimi besedili, ki se dotikajo ljubezni in življenjskih resnic, v Nuši pa je našla velik navdih in inspiracijo za zrele zgodbe, ki izhajajo predvsem iz Nušinega življenja in Nušinega pogleda na svet.

Nuša Derenda pa se ob nastajanju novih pesmi pripravlja na še nekaj večjega. Prihodnje leto bo praznovala 25-letnico svoje samostojne kariere in zato bo svoje oboževalce ponovno povabila v Cankarjev dom na Veliki koncert s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija.

nuša-derenda
Nuša Derenda
Neo Visiuals

»V Cankarjevem domu vedno rada nastopim, sploh če je ob meni Simfonični orkester RTV Slovenija. Rada bi, skupaj z mojimi poslušalci, obeležila 25-letnico, jim dala nekaj posebnega in predvsem bi se jim rada zahvalila, da so z mano v vseh različnih obdobjih glasbenega ustvarjanja.«

nuša-derenda
Nuša Derenda
Neo Visiuals