Svet24.si

Preverite, kako narediti popolno lepotno ...

lady gaga Svet24.si

Lady Gaga z ganljivim sporočilom sprehajalcu ...

mario fafangel Reporter.si

Strokovni svet NIJZ že 15. februarja predlagal ...

govedo, karim-allah, krave Svet24.si

FOTO: Ubili bodo 864 krav, ki že mesece plujejo ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

Neslihan Atagül Njena.si

Zvezdnico serije Moja boš obtožili, da je huda ...

finale ženim sina Odkrito.si

Dramatičen razplet v oddaji Ugodno oddam sina

Tilen Artač: Tako kot vlada z ukrepi bomo tudi mi poskusili presenetiti z novimi dozami smeha

A. M., 21.01.2021 13:05:15

Skozi najbolj zanimive in odmevne dogodke tedna vas bodo tudi v peti sezoni vsak teden popeljali voditelj Tilen Artač, reporterja Admir Baltić in Miha Brajnik.

Delite na:
Tilen Artač: Tako kot vlada z ukrepi bomo tudi mi poskusili presenetiti z novimi dozami smeha
Prihaja nova sezona Kaj dogaja? Vsako soboto ob 20.55 od 30. januarja dalje na TV SLO 1. Adrian Pregelj/RTV Slovenija

Sobotni večeri na Televiziji Slovenija bodo od zadnje januarske sobote dalje znova v znamenju satire, za katero bo tudi v novi, peti sezoni poskrbela uigrana ekipa ustvarjalcev oddaje Kaj dogaja? Kot smo izvedeli, bodo z vami vse vaše najljubše rubrike in imitacije, liki, ki so vas navdušili v prejšnji sezoni, se vračajo, oddaja pa se bo oplemenitila še z novo dozo skečev.

Za veliki finale bo še vedno skrbela Mala terasa, kjer se bo Tilnu pridružil Igor Bračič.

V povsem samosvojem slogu bo oddaja Kaj dogaja? pretresla najbolj odmevne dogodke preteklega tedna in jih komentirala v zdaj že uveljavljenih rubrikah.

Za nadsinhronizacijo v Of D Rekord bosta še vedno skrbela Tilen Artač in Jure Mastnak. Reporterja Admir Baltić in Miha Brajnik ostajata stalnica oddaje, a čakajo ju nove, zahtevne naloge, ki bodo prinesle še več zabave. V pogovorni rubriki Kdo dogaja? se bodo predstavili najbolj zanimivi gosti iz sveta zabave, kulture, športa in politike. Nekateri med njimi pa nam bodo pomagali tudi v skečih ali bodo na Mali terasi celo zapeli. Ta ostaja veliki sklep vsake oddaje; zdaj je to že legendarna rubrika, v kateri bodo najbolj znani napevi dobili družbenokritično preobleko.

kaj dogaja 1
Ne zamudite prve oddaje, ustvarjalci so že v nizkem štartu.
Adrian Pregelj/RTV Slovenija

Za konec smo voditelja Tilna Artača še vprašali, kaj pred pričetkom nove sezone sporoča zvestim gledalcem? »Tako kot vlada z ukrepi bomo tudi mi vsak teden poskusili Slovence presenetiti z novimi dozami smeha. Za trajni učinek priporočamo tedenski odmerek v soboto točno ob 20:55. Z ekipo januarja ne počivamo, ampak se intenzivno pripravljamo, da bi bila nova sezona Kaj dogaja? še boljša od prejšnje. Za zdaj je videti, da nam materiala tudi ti sezono ne bo primanjkovalo,« je odgovoril Artač.

Da bo oddaja ostala popolnoma uravnotežena, pa bo še vedno skrbela rubrika PUP TV.