Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Tanja Ribič najde sestavine za svoje jedi kar na travniku

A.M., 02.06.2023 13:00:44

Oddaja Riba, raca, rak!

Delite na:
Tanja Ribič najde sestavine za svoje jedi kar na travniku
Tanji Ribič zdravo prehranjevanje pomeni veliko, tako da bodo goste pričakale sestavine, ki jih doslej zagotovo še niso jedli. Planet TV

V četrtem tednu nove oddaje Riba, raca, rak, ki jo lahko spremljamo na Planetu, nas bo v svoje kuhinje povabila peterica novih obrazov. Tokrat bodo z gledalci igralca Tanja Ribič in Nenad Tokalič – Nešo, pevki Alya in Tinkara Kovač ter spolna in partnerska terapevtka Špela Gornik.

Zdrava prehrana

V novem tednu kuharskega izziva Riba, raca, rak gledalce čaka tudi izlet v bolj zdravo prehrano. Pevka Alya bo tako svoj meni zasnovala okoli kvalitetnih in zdravih sestavin in nas popeljala na morje, a tudi tokrat ne bo šlo brez težav. Zdravi prehrani se zelo posveča tudi spolna in partnerska terapevtka Špela Gornik, ki bo hrano predstavila na drugačen način, saj je kar nekaj let živela na Kitajskem in se tudi pri kuhi drži kitajskih načel. Tinkara Kovač bo gledalce povabila na Kras, njen jedilnik pa bo predvsem morski. Pokazala bo tudi svojo neverjetno sposobnost, saj lahko le po vonju ugotovi, ali je hrana dovolj slana ali ne. Da se odlično znajde v kuhinji, bo dokazala tudi Tanja Ribič, ki bo nekaj sestavin za svoje jedi poiskala kar na travniku.

Omejitve in preglavice

Gostje bodo imele novi teden (od 5. do 9. junija) tudi kar nekaj omejitev pri prehrani, kar bo delalo veliko preglavic Nešu Tokaliću, ki se ga spomnimo iz humoristične serije Dragi sosedje, saj mu bo to povsem zamajalo zamišljeni urnik. Nešo bo tudi prvi gostitelj v novem tednu in hkrati edini moški v tokratni skupini kuharjev, prvo srečanje z gostjami pa bo več kot zabavno.

Komentatorja

V oddaji Riba, raca, rak morajo znani obrazi večerjo s tremi hodi pripraviti v treh urah, radijec Klemen Bunderla pa jim naloži še posebni izziv, ki včasih povzroča več, drugič manj preglavic, vsekakor pa veliko smeha. Kulinarične podvige komentira strokovnjakinja Darja Končarevič, ki pogosto izda tudi kakšen kuharski trik, kot je na primer to, da skrivnost resnično dobrega pireja tiči v dobrem krompirju, veliki količini masla in vrelem mleku, s katerim ga zalijemo.

Tinkara Kovač, Alya
Le kaj bo na jedilniku ponudila četverica znanih obrazov?
Planet TV

V oddaji Riba, raca, rak morajo znani obrazi večerjo s tremi hodi pripraviti v treh urah.