Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Dramatičen razplet v oddaji Ugodno oddam sina

A. M., 26.02.2021 21:53:36

Za nami je druga sezona odmevne oddaje Ugodno oddam sina, v kateri so štirje postavni fantje iskali ljubezen svojega življenja. Pa so jo po vseh peripetijah tudi našli?

Delite na:
Dramatičen razplet v oddaji Ugodno oddam sina
Fantje so povedale svoje ... Nova TV / POP TV

Skozi 22 oddaj, kjer ni manjkalo spogledovanj, veselja, smeha, dobre volje, nekaj poljubov, pa tudi solz in žalostnih trenutkov, smo vendarle prišli do sklepnega dejanja.

Skozi oddaje nismo ravno doživeli, da bi fantje v trebuhu čutili metulje. Kljub temu se je razvilo nekaj simpatij, a še več prijateljskih vezi. Josip Kotlar (27) je tako v finišu čakal na Natali, Ivan Vukelić (33) je imel s Petro globok dialog, Bruno Filipović (24) se je odločal med Martino in Julijo, Matej Mlađenović (29) pa med Karlo in Ivano Isabello.

Nekega dne se bodo (morda) poročili

Kot prvi se je odločil Bruno Filipović, ki je dejal, da še kako stoji za to odločitvijo, čeprav do izmenjave prstanov ni prišlo. Za Martino, ki je v oddaji razkrila svoja čustva, se je odločil že pred časom, tako da je v finalni oddaji le potrdil vse skupaj. Martini, ki je dejala, da je vseeno malce razočarana, zaenkrat na roko ni dal prstana, saj želi, da se spoznata bolje in daleč stran od kamer. Z Julijo, ki ni bila preveč razočarana pa upa, da ostaneta prijatelja.

Kako pa se je odločil Matej Mlađenović? Tudi 29-letni kandidat želi dati času čas. "Z nobenim dekletom ni ljubezni, ampak le prijateljstvo," je dejal pred odločitvijo. Glede na to, da je bil s Karlo skupaj od vsega začetka, se je odločil za slednjo, Ivani Isabelli, ki je 'pobegnila' od Josipa, pa se je zahvalil za sodelovanje v upanju, da ostaneta prijatelja. In prstan? Prstan je ostal na stojalu in ni dobil novega lastnika.

Tretji v vrsti odločitev je bil vidno živčen Ivan Vukelić, ki je skozi oddaje spoznal, kako hitro so mu šle nekatere stvari na živce, čeprav o tem ni želel kaj veliko govoriti. Kaj pa ljubezen? Nekaj iskric je bilo, kot je dejal Ivan, kaj konkretno pa znova ni povedal ... No, na koncu je Petri, s katero sta sta bila nekaj časa pred finalom celo v romantičnem odnosu, dramatično podaril prstan, ampak kot znak hvaležnosti. Karkoli že to pomeni, saj Ivan tudi tega ni obrazložil.

Za konec ne moremo mimo zadnjega kandidata Josipa Kotlarja, ki je že pred finalno oddajo dal Natali vedeti, da mora ona sprejeti odločitev, saj se je sam že odločil. V sklepnem dejanju je pred tem dejal, da je bila v oddaji z drugimi dekleti le igra, tudi poljubljanje, kar je nekatere izbranke še kako zabolelo. Kaj pa ljubezen? Glede na to, da je po njegovem mnenju življenjska odločitev 50:50, so vsi skupaj najbolj nestrpno čakali le še odgovor od Natali. Kandidatka je dejala, da bi bilo najbolje, da z Josipom začneta še enkrat, od začetka, brez kamer, samo onadva. Šele na osnovi tega bi se lahko odločila, kako živeti - ali pač ne - z Josipom. Kaj pa prstan? Tudi ta bo dobil še eno priložnost ... kot ljubezen.

Josip Kotlar, ugodno oddam sina
Josip Kotlar je čakal na svojo izbranko ...
POP TV