robert golob bobo7 Svet24.si

Jasno je, da bo Golob prevzel že oblikovano ...

truplo, simbolična Svet24.si

Policisti ugotovili identiteto ženske, ki so jo ...

jordan smrt Svet24.si

Umrla zvezdnica resničnostnega šova

mozina jansa Reporter.si

»Ko sem Možino prosil, naj podpre Reporter z ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Koalicija v amnestijo Janše, Počivalška in ...

Tanja Ribič Odkrito.si

Tanja Ribič - zdaj počne TO ...

dalila jakupovic Ekipa24.si

Slovenska tenisačica KOLAPSIRALA ZARADI ...

Tako je britanska vojvodinja videti pri 40 letih, še vedno je prava lepotica

ka, 14.01.2022 09:30:16

Okroglo obletnico je praznovala s svojimi fanti.

Delite na:
Tako je britanska vojvodinja videti pri 40 letih, še vedno je prava lepotica
Kate Middleton PROFIMEDIA

Za britansko vojvodinjo Kate Middleton je to leto prelomno, saj se je pred kratkim poslovila od svojih tridesetih, ko je praznovala 40. rojstni dan.

Njen 40. rojstni dan pa je bil tudi lepa priložnost, da je lahko Kensingtonska palača objavila tri še nikoli videne portrete lepe vojvodinje, ki bodo postali tudi del stalne zbirke Nacionalne galerije portretov v Londonu.

Kate Middleton
Kate Middleton
PROFIMEDIA

Vojvodinjo je imel čast fotografirati italijanski modni fotograf Paolo Roversi, portreti pa so nastali že lani v Kew Gradens in prikazujejo Katino podobo, ki jo ima javnost bolj redko priložnost videti.

KATE MIDDLETON
KATE MIDDLETON
PROFIMEDIA

»Obstaja njena kraljevska podoba, ki jo lahko vidite v klasični verziji na fotografiji, kjer gleda v daljavo, a potem je tukaj še bolj neformalna stran vojvodinje v rdeči obleki, kjer je prikazana kot moderna ženska, nato pa sledi še tretja fotografija, ki jo upodablja v bolj intimni podobi,« je fotografije opisal nekdanji kraljevi fotograf Ian Lloyd, ki je fotografije primerjal s tistimi, ki jih je nekoč slikal slavni Patrick Demarchelier.

Na črno -belih portretih je vojvodinja nosila dobro znane biserno diamantne uhane, ki so nekoč pripadali princesi Diani in ki se ji Kate rada velikokrat pokloni.

KATE MIDDLETON
KATE MIDDLETON
PROFIMEDIA

Kate nikoli ne skriva, da bi si neskončno želela, da bi njeni trije otroci lahko poznali svojo babico, princeso Diano, ki bi prav gotovo to vlogo z odliko opravila, saj ji je bila tudi materinska vloga pisana na kožo. Že princa Williama in Harryja je želela vzgajati brez kraljevih varušk.

kate-middleton
Kate Middleton
Profimedia

Letos je bila rojstnodnevna zabava bolj okrnjena, a vojvodinja za njo ni bila prikrajšanja. Že res, da zaradi pandemije ni bila deležna velikega slavja, a so se na posestvu Norfolk, kjer je kraljeva družina preživela tudi nedavne praznike, zbrali njeni bližnji prijatelji in družina Middleton, ki je na svojo Kate še kako ponosna. Prav njena družina prodaja tudi številne izdelke, ki so namenjeni prav zabavam, zato je bilo verjetno dobro poskrbljeno, da so bili na vsakem koraku baloni in drugi praznični okraski, ki ob takšnih priložnostih ne smejo manjkati.

Kraljeva družina tudi sicer rojstne dneve preživlja daleč od oči javnosti, zato tudi ta ne bo nobena izjema, mediji pa bodo verjetno z zabave dobili le drobtinice.

Kate Middleton
Kate Middleton
Profimedia