bula Svet24.si

Mucek rabi novo utico, še raje pa svojo družino

astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 28. januarja

2023-01-27 22.41.37 Necenzurirano

Ali Tomašič in Možina verjameta, da Zemlja ni ...

borut pahor pisarna pl Reporter.si

Poglejte, koliko nadomestila bo prejemal Borut ...

adam delius Ekipa24.si

Olimpija zahteva 2,5 milijona evrov za mladeniča,...

poroka-1 Njena.si

Takšnih šokantnih zasukov niso pričakovali niti...

cristiano ronaldo al nassr pm Ekipa24.si

Za to mu plačajo 200 milijonov? Noro, kakšno ...

Specialitete pripravljajo tako na odru kot doma

T.P., 17.01.2022 09:00:13

Delite na:
Specialitete pripravljajo tako na odru kot doma
Bepop Ladies Vita Orehek

Za Bepopovke, Tinkaro Fortuna, Alenko Husić in Ano Praznik bo 2022 zelo praznično obarvano. Letos namreč mineva 20 let od ustanovitve skupine in turneje Popstars, ta jubilej pa bodo dekleta obeleževala vse leto. Za začetek bodo 17. januarja občinstvu postregla z novim komadom z naslovom Brez kril in videospotom zanj. S serviranjem domačih dobrot pa ima največ veselja Tinkara.

»Kuhalnice se res nikoli ne naveličam. Zalo rada kuham in pečem, in to tudi z veseljem delim s svojimi sledilci na družbenih omrežjih, pa tudi z Alenko in Ano. Dekleta so bila tudi že na sarmah. Za Ano sem naredila vegetarijanske. Poskušam se naučiti tudi novih stvari,« nam je zaupala Tinkara. V kuhinji zelo rada eksperimentira tudi Alenka. »Rada skuham, rada tudi eksperimentiram, še posebno, če imam veliko časa. In vse pojejo, tako da je že dobro,« meni pevka, ki pa ne bi imela nič proti, če bi za kuhalnico pogosteje prijel njen partner, še posebno, kadar pride domov utrujena.

Teh težav pa nima Ana. »Jaz sem si sicer domača s kuhalnicami, ampak je moj mož še bolj vešč. Ugotovila sem, da za isto jed jaz potrebujem 40 minut, on pa 20, tako da mislim, da je logična izbira, da on skuha. Najboljše pa je, da se ne pritožuje, in to z veseljem naredi,« nam je zaupala Ana.