vinjeta, avstrijska, počivališče Svet24.si

Novost pri vinjetah: na voljo tudi enodnevna

vojna v ukrajini Svet24.si

Izbruh otroške paralize v Ukrajini: Zaradi vojne ...

20230617-01249492 Necenzurirano

Dars za zastoje ne krivi tovornjakov, ker z njimi ...

pirkovic Reporter.si

Igor Pirkovič ne bo več vodil Arene!

olimpija stozice Ekipa24.si

Sin legende Bayerna ogorčen nad Olimpijo! Prestop...

lesley-maxwell Odkrito.si

Babica razkriva: "Mladi fantje norijo za mojim ...

Olimpija Ekipa24.si

Olimpija do zdaj zaslužila skoraj 3 milijone, ...

Snemanje prekinil nenavaden zaplet - v studiu zmanjkalo elektrike!

A.M., 02.06.2023 13:15:33

Na sporedu bo še zadnja oddaja v tej sezoni Milijonarja!

Delite na:
Snemanje prekinil nenavaden zaplet - v studiu zmanjkalo elektrike!
Alen Kobilica (v družbi voditelja Jureta Godlerja) bo na vprašanja odgovarjal za dober namen. Planet TV

Z Alenom Kobilico se bo zaključila aktualna sezona kviza Milijonar, v kateri smo ob petkih zvečer na vročem stolu na Planetu najprej spremljali prijavljene tekmovalce in tekmovalke, nato pa se je za dober namen v odgovarjanju na vprašanja preizkusil tudi kakšen znan obraz.

Dobrodelni namen

Letos je Jure Godler na vročem stolu gostil vrsto bolj ali manj znanih imen, ki so svoj dobitek namenili dobrodelni organizaciji po svoji izbiri. Izziv so med drugimi sprejeli komičarka in voditeljica Ana Maria Mitič, pevka Katarina Mala, igralec Robert Korošec, pevka Tinkara Kovač, kantavtor Dominik Bagola, pevka Sendi, prvi slovenski raper Klemen Klemen, igralka in nekdanja poslanka Violeta Tomič, pevec skupine Kingston Reno Čibej in član zasedbe Katalena Boštjan Narat.

V studiu se je Juretu Godlerju pridružil tudi Klemen Bučan, sicer tudi sam voditelj uspešnega kviza, le da je vrtenje Kolesa sreče morda malce bolj sproščeno kot potenje na vročem stolu.

milijonar
V petek, 2. junija, ob 21. uri bo na vprašanja v kvizu odgovarjal Alen Kobilica, ki velja za najuspešnejšega slovenskega manekena, pri 40 letih je izgubil vid, pri 50 pa se je razveselil nove vloge očeta.
Planet TV

Natančnost

Med povabljenimi tekmovalci sta se v odgovarjanju na vprašanja najbolje odrezala Tomaž Mihelič in Boštjan Gorenc – Pižama, ki sta posegla po znesku pet tisoč evrov, preden sta se poslovila od vročega stola. Tomaž Mihelič je priznal, da takšne treme, kot jo je imel pred Milijonarjem, še ni doživel, najtežji pa so trenutki, preden se na ekranu izpiše vprašanje. Da je odgovarjanje na vprašanja pred občinstvom veliko težje kot doma na kavču, je povsem razumljivo. »Predvsem gre za strah, da ne boš izpadel neumen, saj ljudje strašno neradi pokažemo pred drugimi, da česa ne vemo ali ne znamo. Konec koncev so vprašanja zelo težka in nepredvidljiva,« je še povedal vedno iskreni Tomaž in dodal, da kljub splošnemu znanju in razgledanosti Milijonar od sodelujočega zahteva veliko natančnost.