mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Slovenija ima talent: Se nam že na začetku obeta zlati gumb?

A. M., 26.09.2021 08:00:39

V tokratnem šovu bo premnogo »začimb«, ki bodo krojile avdicijske oddaje!

Delite na:
Slovenija ima talent: Se nam že na začetku obeta zlati gumb?
Sodniki so pripravljeni! POP TV

Težko pričakovana oddaja Slovenija ima talent prihaja na Pop TV v nedeljo, 26. septembra, ob 20. uri. Zabava, dobri pevci, vrhunske plesne točke, gibalni talenti, zlati gumbi, številna presenečenja – to je le nekaj začimb, ki bodo krojile pet že posnetih avdicijskih oddaj. Nato bo sledila šesta, izločevalna oddaja, takoj zatem pa še pet polfinalnih oddaj, v katerih bodo gledalci s svojimi glasovi odločali o uvrstitvi nastopajočih v finale. V oddaji »best of« bodo predstavili najboljše talente, ti pa se bodo nato predstavili v trinajsti, finalni oddaji, v kateri bo zmagovalec za nagrado prejel 50.000 evrov.

Ana Klašnja, Marjetka Vovk, Lado Bizovičar in Branko Čakarmiš se kot sodniki vračajo na oder najbolj priljubljenega šova v Sloveniji.

peter-poles, sašo-stare
Peter Poles in Sašo Stare med snemanjem napovedi za novo sezono.
POP TV

Novi voditeljski par

Osma sezona šova Slovenija ima talent bo poskrbela za nov voditeljski par. Na odru bosta skupaj stala, zabavala gledalce in bodrila talente Peter Poles in Sašo Stare. Ta je sicer že vodil sezono v letu 2018, od nove pa pričakuje, da se bosta imela s Polesom fantastično in da se bosta veliko zabavala. Sicer voditelja to poletje še zdaleč nista počivala. »Produkcija nama je naročila, da morava tudi midva pripraviti svojo točko, tako da sva veliko razmišljala, kako bi se znebila te točke, jo naredila po liniji najmanjšega odpora ali pa tako, da bo hudo izpadlo.« In sodniki, kaj pripravljata njim? »Veseli naju, da bomo letos v isti garderobi s člani žirije, tako da bo po mojem nastala kakšna zanimiva ideja. Imam nekaj zamisli, ampak jih ne smem izdati.« Se morajo sodniki Ana KlašnjaMarjetka VovkBranko Čakarmiš in Lado Bizovičar česa bati? »Ne, bati se jim ni treba, ampak dolgčas nam pa ne bo,« še pravi Sašo in dodaja, da se najbolj veseli interakcije s talenti.

V prvi oddaji Slovenija ima talent bomo na odru videli 17 talentov, nekateri bodo žirijo navdušili, drugio malo manj, vsi skupaj pa bodo gledalcem ponudili veliko zabave.

tjasa dobravec 2.jpg
Zadnja zmagovalka Tjaša Dobravec pravi, da bi svojo izkušnjo ponovila še enkrat.
POP TV

Zadnja zmagovalka

Do zdaj so na Pop TV okronali že sedem različnih talentov in zadnja zmagovalka iz leta 2019 Tjaša Dobravec, ki se je vsi dobro spomnimo po osupljivih nastopih na drogu, je svojo vstopnico v svet slave kar najbolje izkoristila: »Na oddajo Slovenija ima talent imam zelo lepe spomine in lahko rečem, da je bila to zame glavna vstopnica v svet profesionalnih cirkuških umetnikov. Imela sem veliko dela, podjetja so me vabila na nastope.« Trenutno ustvarja na Portugalskem: »Sem v cirkuški šoli, kjer pridobivam znanje iz nove discipline – chinese pole. Treniramo vsak dan od jutra do večera, priložnost pa imam delati s priznanimi artističnimi direktorji z vsega sveta. Po šolanju me še vedno čaka projekt Cirque du Soleil.« Tjaša še dodaja, da je bilo zaradi finančne nagrade v šovu veliko lažje izpolniti cilje o šolanju v tujini.

V oddaji bomo doživeli kar nekaj presenečenje – enega nastopajočega bo presenetila babica, pevko bo presenetil Sebastian, katerega velika oboževalka je že vse življenje, a ga še ni spoznala. Lado bo nagajal Marjetki in ji na rdečo obleko lepil črne pike, Branka pa bo čarovnik povabil na oder. Videli pa bomo tudi zlati gumb ...