robert golob bobo7 Svet24.si

Jasno je, da bo Golob prevzel že oblikovano ...

truplo, simbolična Svet24.si

Policisti ugotovili identiteto ženske, ki so jo ...

jordan smrt Svet24.si

Umrla zvezdnica resničnostnega šova

mozina jansa Reporter.si

»Ko sem Možino prosil, naj podpre Reporter z ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Koalicija v amnestijo Janše, Počivalška in ...

sanjski-moški Njena.si

Na ljubljanskih ulicah ujeli novega Sanjskega ...

dalila jakupovic Ekipa24.si

Slovenska tenisačica KOLAPSIRALA ZARADI ...

Samantha Maya in Stella prvič skupaj

kl, 14.01.2022 09:35:40

Mladi, a vzpenjajoči se pevki sta združili svoje moči in ustvarili skupen komad, ki je pred dnevi ugledal luč najprej na YouTubeu, potem pa sta ga predstavili še v živo. Bili smo tam.

Delite na:
Samantha Maya in Stella prvič skupaj
Samantha Maya in Stella m24

Ne Stelle ne Samanthe Maye ni več treba posebej predstavljati, saj njune pesmi velikokrat slišimo na radijskih postajah, prav tako pa sta že stali (v časih pred korono) na odrih po vseh Sloveniji - od Lenta do Kanele. Samantha Maya se lahko tudi pohvali s kakšno Popevko tedna na Valu 202, medtem ko je bila Stella lani nominirana za zlato piščal kot novinka leta.

samantha-maya, špela-jezovšek-stella
Samantha Maya in Stella sta pesem Le spomin prvič predstavili v živo
m24

Zdaj sta mladi pevki združili moči, potem ko sta se spoznali v začetku pretklega leta, ko sta obe izdali album. "Dogovorili sva se, da si ju izmenjava, se dobili na kavi, se zaklepetali, ostalo pa je zgodovina," pove Samantha Maya. Padla je ideja, da bi skupaj naredili kakšen komad. Približno pol leta je trajalo, da sta izpilili besedilo. "Non stop sva se klicarili, si pošiljali sms-e, tudi ponoči in razglabljali," je povedala Stella. In rodil se je komad Le spomin.

samantha-maya, špela-jezovšek-stella
Stella v svojem elementu
m24

Pesem govori o poslavljanju od osebe, čeprav še nočeš, da gre. "Slovo s seboj vedno prinese kup občutkov, vmes pa je nekakšna faza, ko že greš naprej, a se še vedno oziraš nazaj na vse spomine in se malce kopaš v nostalgiji. Le spomin je ta faza," pravita pevki, ki sta premierno predstavili tudi videosspot na YouTubeu, dan kasneje pa sta pesem prvič predstavili tudi v živo v ljubljanskem lokalu Zorica.

samantha-maya, špela-jezovšek-stella
Samantha Maya je navdušila s svojimi izvedbami
m24

"Ognjeni krst" sta odlično prestali in navdušili vse prisotne ne le z njunim komadom, pač pa tudi z enournim koncertom, kjer sta se predstavili posamično, pa tudi skupaj. Podpret so ju prišli njuni kolegi, tako osebni, kot glasbeni - med njimi Urban Vidmar, Theo in Matic iz Zvite Feltne in Boštjan Pertinač.

Na predstavitvi smo bili tudi mi in poleg obeh zvezd večera,  Seveda smo izkoristili trenutek in se poleg glavnih zvezd večera, Stelle in Samanthe Maye, malce pogovorili tudi z njimi.

samantha-maya, špela-jezovšek-stella, le-spomin
Boštjan Pertinač
m24

samantha-maya, špela-jezovšek-stella
3-krat S: Samantha Maya, Stella in Simon Vadnjal
m24

Andrej Težak-Tešky, Maja Munroe
Andrej Težak-Tešky in Maja Munroe
m24

samantha-maya, špela-jezovšek-stella
Samantha Maya
m24