tuna bar, morje, madžari Svet24.si

Orban je sanjal o madžarskem Jadranu! To mu ...

kobranka, peskovnik, pasching Svet24.si

V peskovniku v vrtcu je zasikala kobranka

zelenski jansa tw Necenzurirano

Janševo orožarsko darilo Ukrajini

tonin jansa bobo2 Reporter.si

Tonin je že pred tednom dni vedel, kakšno past ...

kuljak 1 Ekipa24.si

Se ga spomnite? Ruski telovadec, ki je provociral ...

španska-kraljica-letizia Odkrito.si

Španska kraljica Letizia s svojim golim trebuhom ...

nogomet otroci Ekipa24.si

Joj?! Predsednik vlade se je osmešil pri nogometu...

Dino Petrič - S Hvara v Zagreb

A.S., 13.05.2022 13:00:01

Dino bo z veseljem prišel nastopat na Aktualovo Roštiljado!

Delite na:
Dino Petrič - S Hvara v Zagreb
Dino Petrič Radio Aktual

Dino Petrič je kljub mladosti, star je 28 let, zelo odrasel in zrel. Z rodnega Hvara je odšel, ker je vedel, da zanj kot glasbenika tam ne bo kruha. Zapustil je ljubečo družino in se naselil v Zagrebu, kjer je takšen, kot je, prijazen in odprt, našel mnogo prijateljev, glasbenih in neglasbenih. Danes je v Zagrebu tako rekoč doma, čeprav je drugi dom našel tudi pri nas, v Sloveniji. Oddaja Slovenija ima talent, kjer je prišel do finala, a nato na žalost zbolel, mu je na stežaj odprla številna vrata in srca oboževalcev. V Sloveniji ima tudi producenta, Raaya, zanj pravi, da je zahteven in profesionalen.

dino-petrič
Vedno nasmejana Mojca Gornik
Radio Aktual

Rad ima slovensko občinstvo, ki mu naklonjenost tudi vrača. Pred kratkim je bil jutranji gost Radia Aktual, na domu pa je presenetil še mamo poslušalke, ki je želela svoji mami prirediti nepozabno presenečenje. Dino ima rad presenečenja, pravi, čeprav mu je njegov bend za rojstni dan pripravil nekoliko čudno presenečenje: torto so mu zabrisali v obraz. A Dino je vse to dobro prenesel, ker je bil pač na svoj rojstni dan dobre volje.
Dino bo z veseljem prišel nastopat na Aktualovo Roštiljado, najboljši žur na prostem, v petek, 27. maja, kjer bo poleg njega še ogromno glasbenikov, pa Petkova pumpa in Galama, pa čevapčiči, pa družabne igre, med katerimi ne sme manjkati mehanski bik. Se vidimo!!

dino-petrič
Dino Petrič v akciji na Radiu Aktual
Radio Aktual

dino-petrič
Dino Petrič z Luko in Mojco
Radio Aktual

Aktualova Roštiljada

V petek, 27. maja, bo spet velika žurka, s čevapčiči, družabnimi igrami, glasbenimi gosti, Nedo Ukraden, Željkom Bebekom, Tilnom Lotričem, Natalijo Verboten, Dinom Petričem, z Legendami v sestavi Vili Resnik, Miki Vlahovič, Miran Rudan in Božidar Wolfand Wolf ter z Galamo in Petkovo pumpo. Od 17. ure na Avtosejmu, na Cesti dveh cesarjev, Ljubljana – Vič.
Vstopnice so na voljo na eventim.si in na Petrolih. Več na rostiljada.si