Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Priljubljena kraljica bo dobila lastno serijo

M.K., 30.03.2023 14:00:13

Vesolje Bridgertonovih bo dobilo ločeno omejeno serijo o življenju kraljice Charlotte, ki smo jo spoznali in vzljubili v glavni seriji. Na Netflix prihaja že maja letos.

Delite na:
Priljubljena kraljica bo dobila lastno serijo
/ Netflix

Bridgerton je od septembra 2021 še vedno ena najbolj gledanih izvirnih Netflixovih serij, ki je bila podaljšana že vsaj za četrto sezono. Nova serija, ki bo trajala le eno sezono in se imenuje Queen Charlotte: A Bridgerton Story, bo zavrtela čas nazaj in nas popeljala skozi vse tiste pripetljaje, ki so kraljico oblikovali v priljubljen lik. Netflixova vodja televizijskega oddelka Bela Bajaria je ob prvi najavi nove serije povedala: »Bridgerton je kraljico predstavil svetu, zato sem navdušena, da bo ta nova serija še bolj razširila njeno zgodbo in posledično svet Bridgertonovih.«

Zaradi izjemnega uspeha matične serije se na Netflixu pripravlja še več projektov, ki se odvijajo znotraj tega vesolja - napovedali so izkušnjo v virtualni resničnosti, videoigro in razne dogodke v živo.

queen-charlotte-bridgerton
/
Netflix

Pod omejeno serijo o kraljici Charlotte se podpisujejo že znana imena s televizije: Shonda Rhimes je glavna scenaristka (v matični seriji je bila le izvršna producentka), Betsy Beers in Tom Verica kot producenta (poleg Bridgertona znana zaradi serij Talenti v belem in Kako se izmazati z umorom), Lyn Paolo pa bo poskrbela za bogato historično kostumografijo (že sodelovala pri serijah Škandal in Inventing Anna).

V novi seriji, ki bo obsegala osem epizod, bomo prepoznali nekatere obraze iz matične serije: Golda Rosheuvel kot kraljica Charlotte, Adjoa Andoh kot Agatha Danbury ter Ruth Gemmell v vlogi Violet Bridgerton. Pridružili pa se jim bodo mnogi novi obrazi, med drugimi India Ria Amarteifio kot mlada kraljica Charlotte, Katie Brayben kot Vivian Ledger, Keir Charles kot Lord Ledger ter Sam Clemmett kot Brimsley.