Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Prijave za največji televizijski šov talentov so odprte

A. M., 27.04.2021 16:35:50

Navečji televizijski talent šov Slovenija ima talent je nazaj. Prijave za vse talente, ki si želijo postati zvezde, so, kot smo izvedeli, že odprte.

Delite na:
Prijave za največji televizijski šov talentov so odprte
Nazadnje so bili žirantje Marjetka Vovk, Branko Čakarmiš, Ana Klašnja in Lado Bizovičar. Aljoša Kravanja

Na POP TV znova iščejo največje slovenske talente z vseh področij, ki bi radi postali zvezde. Do sedaj so okronali že sedem različnih talentov in zadnja zmagovalka iz leta 2019 Tjaša Dobravec, ki se je vsi dobro spomnimo po dih jemajočih nastopih na drogu, je svojo vstopnico v svet slave izkoristila maksimalno. "Na Slovenija ima talent imam zelo lepe spomine in lahko rečem, da je bila to zame glavna vstopnica v svet profesionalnih cirkuških artistov. Imela sem veliko dela, podjetja so me vabila na nastope," pove zmagovalka.

tjasa dobravec 1.jpg
Zadnja zmagovalka iz leta 2019 Tjaša Dobravec.
Mediaspeed

Trenutno ustvarja na Portugalskem: "Sem v cirkuški šoli, kjer pridobivam znanje iz nove discipline - chinese pole. Treniramo vsak dan od jutra do večera in imam priložnost delati s priznanimi artističnimi direktorji iz celega sveta. Po šolanju me še vedno čaka projekt Cirque du Soleil," in še doda, da je bilo zaradi finančne nagrade v šovu veliko lažje izpolniti cilje o šolanju v tujini. In ko jo vprašamo, če bi se še enkrat prijavila, izstreli: "Seveda, ne odlašajte s prijavo."

Nova 8. sezona bo na sporedu že to jesen!

Kdo se lahko prijavi v Slovenija ima talent? "Prijaviš lahko sebe, družinskega člana, ki rabi spodbudo, prijatelja, znanca ali soseda ... In talent? Le nebo je omejitev!" pravijo ustvarjalci šova, ki so ob tem za zaključek še dodali: "Naj bo osma sezona šova Slovenija ima talent odskočna deska za kariero ali nov pokoronski začetek. Postani nova slovenska zvezda."