Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Robbie Williams prihaja v Istro!

kš, 05.12.2022 17:30:47

Williams je od začetka solo kariere do danes prodal več kot 85 milijonov izvodov albumov, s čimer je postal eden od najbolje prodajanih izvajalcev vseh časov.

Delite na:
Robbie Williams prihaja v Istro!
Konec junija ga lahko ulovite v Istri! revija zvezde

Britanski pevec Robbie Williams se bo 27. in 28. junija 2023 v sklopu turneje XXV ustavil na Hrvaškem. Na dveh koncertih v puljski Areni bo zapel največje uspešnice iz svoje solo kariere. »Ljudje nam sporočajo, da so nekateri že kupili vstopnice, nekateri pa jih poskušajo kupiti na drugih mestih. To niso veljavne vstopnice, njihova cena zagotovo ne bo 290 evrov. Pamet v glavo, imejte potrpljenje,« je nedavno opozorila agencija LAA prek Facebooka.

Robbie Williams se na Hrvaško vrača deset let po nastopu na zagrebškem stadionu Maksimir. Za tokratna koncerta na Hrvaškem je izbral 2000 let stari puljski amfiteater, ki bo »idealen oder za dva intimna nastopa z omejenim številom vstopnic«, so sporočili iz agencije LLA. Poudarili so, da bo Williams s tem postal prvi izvajalec po Foo Fightersih leta 2019, ki bo v puljski Areni imel dva koncerta v dveh dnevih zapored.

Turneja XXV, v sklopu katere se bo v Pulju ustavil Williams, zaznamuje 25 let njegove solo kariere. Z njo je britanski pop zvezdnik pospremil izid svojega najnovejšega kompilacijskega albuma XXV. Uspešnice iz svoje solo kariere je za album posnel ob spremljavi Metropole Orchestra. Spremlja jih še pet novih pesmi.

Robbie Williams je začel v skupini Take That
Robbie Williams je začel v skupini Take That.
PROFIMEDIA

obrezan.jpg
Žal se že pojavljajo ponarejene vstopnice, pazljivo!
profimedia