Miki Vlahovič Dobra karma

Trenutno je naš pevec brez denarja in dela - in ...

mina miha1 Svet24.si

Najmlajši čuk se bo oženil

sola solarji koronavirus bobo Reporter.si

Razkrivamo: kako vlada ignorira strokovnjake - ...

2_rebeka dremelj Svet24.si

Rebeka Dremelj je na smučišču zagnala totalno ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

ana-soklič Odkrito.si

Ana Soklič stavi na pesem Amen

mojca-mavec Odkrito.si

Mojca Mavec: Dneve preživljam ob radiču s ...

Blaž Švab: Že dolgo ni bilo oddaje, v kateri bi se v celoti igralo in pelo v živo

A. M., 23.02.2021 12:15:13

Za tem, ko se je poslovil Slovenski pozdrav, se je razvedrilni pogram na TV Slovenija odločil, da bo gledalcem ob petkih zvečer ponudil novo oddajo, ki bo poskrbela, kot pravijo, za sproščen uvod v konec tedna.

Delite na:
Blaž Švab: Že dolgo ni bilo oddaje, v kateri bi se v celoti igralo in pelo v živo
Pomladi bo oddaja zaradi epidemije še v marsičem okrnjena, pravi Blaž. Mare Vavpotič/M24

V petek zvečer je nova glasbeno-razvedrilna oddaja, ki prinaša dobro uro zabave, glasbe, humorja in tekmovalnosti. Orkester vrhunskih glasbenikov bo v sodelovanju z gostujočimi pevskimi zvezdniki in mladimi upi poskrbel za čisto sveže izvedbe tako legendarnih hitov kot tudi novih pesmi vseh zvrsti slovenske glasbe – od popularne do narodno-zabavne, predvsem pa – vse v živo!

V tekmovalnem delu bodo v pomladanski sezoni spremljali slovenske glasbenike v glasbenem kvizu na temo 30 let glasbe v samostojni Sloveniji. Ob humorju, ki bo izhajal iz najširših tematik našega vsakdana, pa se bodo v oddaji ob posebni DJ spremljavi pridružili tudi pevci s svojih domov.

Skozi zabavne petkove večere vas bosta popeljala Blaž Švab in Melani Mekicar, ki se je že izkazala tudi v muzikalih. Oddaja V petek zvečer bo premierno na sporedu že 12. marca ob 20. uri na TV SLO 1.

Melani Mekicar in Blaž Švab
Skozi zabavne petkove večere nas bosta popeljala Blaž Švab in Melani Mekicar.
Adrian Pregelj

"Že dolgo ni bilo oddaje, v kateri bi se v celoti igralo in pelo v živo. Produkcija take oddaje je zahtevnejša, a daje neko posebno kemijo in neponovljivost. Pomladi bo oddaja zaradi epidemije še v marsičem okrnjena, a med ustvarjalci je kljub temu čutiti en velik optimizem, kaj vse oddaja prinaša v prihodnjih sezonah. Oddaja bo gostila zabavno in narodno-zabavno glasbo. V goste bodo prihajali, ko bo to spet mogoče, tudi glasbeni gostje iz tujine. Čaka nas veliko dela. A se tega veselimo," novo oddajo predstavlja voditelj Blaž Švab.

»Vodenje nove glasbeno-zabavne oddaje z Blažem mi predstavlja velik korak naprej v moji karieri in predvsem velik izziv, hkrati pa sem pomirjena, ker vem, da je ekipa, ki ustvarja oddajo dobro naoljen in izkušen stroj, od katerih se ogromno učim in se bom še naprej. Imam priložnost pridobivati nasvete in napotke od najboljših v poslu in tega se zavedam ter srkam vse znanje, ki mi ga ponujajo,« pa se sodelovanja v novi oddaji veseli tudi Melani Mekicar.