Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Pozitivni raper napoveduje nekaj zelo posebnega

PR, 05.04.2021 18:30:46

ŽEVŽA, ki ga mnogi poznajo po motu BODI TO, KAR SI, pravi, da bo ta mesec izdal novi singl in se še bolj približal izdaji dolgo napovedovanega albuma.

Delite na:
Pozitivni raper napoveduje nekaj zelo posebnega
Ževža napoveduje nekaj posebnega. Osebni arhiv
Večni pozitivec in kreativec pozitivne glasbe, ki na vsakem koraku deli svoj moto BODI TO, KAR SI, je pred izdajo svojega novega singla z albuma BODI TO, KAR SI.
Ževža je raper, ki je na svoji življenjski poti zelo povezan z glasbo, saj ga glasba izpopolnjuje in mu daje vsakodnevni zagon. Kot pravi sam "Bi brez glasbe, kar umrl oz. bi se počutil ničvrednega." Z glasbo se je začel ukvarjati že v najstniških letih in svojo glasbeno pot gradi še danes.

Pozitivni umetnik ima za seboj razburljivo življenjsko preteklost, ki zanj ostaja še danes uganka, ki jo rešuje in se kljub oviram nikoli ni predal. Zase pravi, da je glasba zanj vodilo k boljšemu življenju in spoznavanju samega sebe. Ževža je človek z velikim srcem, saj je s svojo glasbo gradil svoje ime, ter delil in pomagal tudi na humanitarnih poteh od česar se še danes ne loči.

matevž-andročec, ževža
Matevž Andročec - Ževža
osebni arhiv

Album je bila zanj ena velikih želja, katero si je želel in jo tudi leta napovedoval. Kot tudi sam Ževža pravi "Zavedam se, da sem leta in leta napovedoval album, ki ga ni bilo, a dejstvo je, da sem z željo in trudom končno naredil tisto, kar sem si želel in že komaj čakam, da bo moč slišati glasbeno delo, za katero vem, da nosi veliko vrednost.
"Ne glede na pretekla dela, katera sem ustvarjal, a mi jih žal ni uspelo realizirati in dokončati, sem danes vesel in ponosen, da imam ob sebi ljudi, ki verjamejo vame in sodelujejo ter gradijo z menoj to glasbeno pot, saj brez njih ne bi bil to kar sem in ne bi bilo projekta BODI TO, KAR SI!," pravi Ževža.
Pozitivni raper, ki ga ne ustavi nobena ovira, bo ta mesec izdal nekaj zelo posebnega in tako tudi nadaljeval svojo glasbeno pot v svojem stilu.
Za konec pa Ževža doda: "Vedno sem se trudil s svoji delom očarati in ne razočarati, tako da se pustite presenetiti in bodite to, kar ste!