ceferin_bobo_10.12.16 Dobra karma

Aleksandru Čeferinu se obeta dve leti trajajoča ...

siler1 Svet24.si

Nina nekega jutra ni mogla več vstati iz ...

anton prijatelj Reporter.si

Izginotje župnika Prijatelja: pregnali naj bi ga ...

Marjan Šarec Svet24.si

Šarec o Janu Boklevu in »izgubljenih sinovih ...

beović Necenzurirano

Čas je, da Krek in Beovićeva odstopita #kolumna

Tinkara Kovač Odkrito.si

MMS 2021: Ducat izbranih za jubilejni festival

louis-reed-pwcKF7L4-no-unsplash Njena.si

Raziskava je pokazala: Mlečno kislinske bakterije...

Polkaholiki v mediteranskem melosu

PR, 15.04.2021 15:30:00

Polkaholiki so izdali novo balado, odo vsem dekletom in ženam. Naslov: LJUBLJENA.

Delite na:
Polkaholiki v mediteranskem melosu
Polkaholiki osvajajo vse več občinstva Neo Visuals

Polkaholiki so posneli balado v slovensko-mediteranskem melosu, odo vsem dekletom in ženam, z naslovom LJUBLJENA. Videospot za skladbo  je že takoj ob izidu v dobri uri dosegel 10.000 ogledov, več kot 200 komentarjev in 1.000 všečkov. 

Pred letom in pol so se štirje mladi fantje iz štajerske združili v zasedbo POLKAHOLIKI in opozorili nase sprva kot svež narodnozabavni "boyband". S predelavami slovenskih in hravških pop uspešnic v polko in s svojimi avtorskimi skladbami, tako polkami kot tudi pop-zabavnimi hiti POVEJ, POVEJ in SOBICA, so v tem času presegli več kot 10 milijonov ogledov njihovih videjev ter dokazali, da s svežim pristopom in preprosto energijo osvajajo vse več in več poslušalcev.

polkaholiki
Polkaholiki so za novo balado izbrali slovensko-mediteranski melos
Neo Visuals

Tokrat se v baladi LJUBLJENA, ki diši po mediteransko - slovenskem melosu, predstavljajo v nekoliko drugačni podobi.  

"Lepo je ljubiti in vsako jutro pogledat v LJUBLJENE oči, ki žarijo od sreče. Verjamemo, da lahko dekle, ki jo ljubiš večno, spoznaš tudi v zelo mladih letih," so ob izidu pesmi Ljubljena povedali Polkaholiki.

Posebna misija Polkaholikov

Fantje se s celotno svojo ekipo ob tem zahvaljujejo tudi krajinskemu parku Sečoveljske Soline, ki so omogočili snemanje videa z misijo, ki so si jo zadali Matic, Žiga, Rene in Gašper:

"Mladim želimo pokazati, kako lepa je Slovenija in kako dih jemajoči so lahko prizori slovenske narave. Ker imamo veliko oboževalcev in oboževalk vseh starosti, še posebej pa veliko mladih, smo si zadali nalogo, da predstavimo slovensko naravo v nekoliko drugačni luči. Naši videospoti dosegajo lepo število ogledov tako pri nas, kot na Hrvaškem in ponosni smo na to, da lahko preko njih poleg našega jezika širimo tudi lepote Slovenije. Ob tej priložnosti se zahvaljujemo Krajinskemu parku Sečoveljske soline za sodelovanje."