kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Ob Klemnu Slakonji bodo resnično padale maske

A. M., 11.01.2021 13:25:57

Letošnja pomlad bo na slovenskih televizijah resnično bogata. Če bo na eni strani TV Slovenija ponudila nov glasbeni format, Planet TV obljublja Zvezde pod masko.

Delite na:
Ob Klemnu Slakonji bodo resnično padale maske
Obeta se nam zelo zanimiva oddaja, obljublja Klemen Slakonja. Planet TV

Odbit pevski šov v maskah, ki to pomlad prihaja na Planet, bo vodil mojster preobrazb Klemen Slakonja! Na velikem odru šova Kdo si ti? Zvezde pod masko mu bodo družbo delali znani Slovenci in Slovenke, ki pa se bodo skrivali pod maskami. Dve zvezdniški ekipi bosta med seboj tekmovali, katera bo pravilno ugotovila več zamaskiranih nastopajočih.

Kdo se skriva pod masko, bosta skupaj z gledalci ugibali dve nič manj zvezdniški ekipi, ki ju sestavljajo Saša Lendero, Miha Hercog, Milan Gačanovič – Gacho, Jasna Kuljaj, Mimi Inhof in Zvezdana Mlakar. Zvezdniška ekipa, ki bo pravilno uganila največ zamaskiranih nastopajočih, bo osvojila denarno nagrado in jo namenila v dobrodelne namene po lastni izbiri.

Zvezdana Mlakar
Ta oddaja se mi zdi taka 'luštna' igrica, pravi Zvezdana Mlakar.
Planet TV

"Ko sem prvič videl koncept oddaje in spoznal, da nastopajo maske, se mi je to sprva zdelo zelo absurdno. Bilo je celo tako absurdno, da mi je postalo všeč," je povedal Klemen Slakonja, ki komaj čaka začetek nenavadnega šova. "Za nami je namreč leto, ko smo vsi nosili maske. Celo leto je bil pust in zakaj ne bi v novo leto vstopili pustno naravnani? Nastopajoči v oddaji bodo nosili zelo konkretne maske, ki jih je težko že nositi, kaj šele v njih nastopati. Obeta se nam zelo zanimiva oddaja," obljublja voditelj.

Klemen Slakonja, mojster preobrazb, odličen pevec in izkušen voditelj, bo na Planetu vodil najbolj zabavni šov letošnje pomladi – Kdo si ti? Zvezde pod masko.

Nastopi mask bodo zabavni

Tudi pred zvezdniškima ekipama pod odrom bo težka naloga, saj bosta med seboj tekmovali, katera bo pravilno uganila več zamaskiranih nastopajočih. Nastopi mask bodo zabavni in nas bodo pogosto nasmejali, vsaka pa bo zapela pesem, ki bo ustrezala njenemu liku. Da bi ju ekipi lažje prepoznali, bodo zvezde pod maskami predstavile tudi eno svojih sposobnosti ali značilnost, po kateri so prepoznavne v Sloveniji.

"Slovensko medijsko sceno kar dobro poznam, zato mislim, da bom hitro ugotovila, kdo se skriva pod masko," pravi televizijka Jasna Kuljaj, ki meni, da sta najbolj zgovorni oblika telesa in barva glasu. Oblikovalec, umetnik ličenja in model Milan Gačanovič bo medtem poleg glasu najbolj pozoren na gib: "Po gibu hitro spoznaš, ali gre za žensko ali moškega. Po gibu tudi hitro spoznaš, ali je plesalec ali pevec. Mislim, da bo gib razkril marsikaj."

Saša Lendero
Saša Lendero stavi na govorico telesa.
Planet TV

Tudi pevka Saša Lendero meni, da videz ne bo tako zelo zgovoren kot govorica telesa, in upa, da bo na odru nastopil kdo, ki ga bolje pozna. "Malo me bo sram, če koga, ki ga res dobro poznam, ne bom prepoznala," dodaja v smehu. "Pomembna je energija, ki prihaja z odra, in verjamem, da super energije v oddaji ne bo manjkalo," pa je povedal fotograf, novinar in organizator koncertov Mimi Inhof, ki prav tako verjame, da je s takšno ekipo dobra energija že zagotovljena.

Povsem nove oddaje se veselita tudi igralka Zvezdana Mlakar in glasbeni producent Miha Hercog. "Zelo sem vznemirjena, ta oddaja se mi zdi taka "luštna" igrica, ki nagovarja nekaj bistvenega – kaj je na zunaj in kaj je od znotraj. To me je vedno zanimalo," je povedala Zvezdana, Miha pa dodaja, da Kdo si ti? Zvezde pod masko ne bo le novo doživetje zanj, ampak predvsem za gledalce: "To je nekaj, kar še ni bilo na naših ekranih!"

Izvirna glasbena zabava, ki je v produkciji TV2 navdušila tudi občinstvo na Madžarskem, bo nedvomno prinesla zabavo, smeh in zelo dobrodošlo sprostitev tudi v slovenske domove s slovensko različico šova, ki nenehno preseneča. Kmalu na Planetu!

Jasna Kuljaj
Jasna Kuljaj je preipričana, da bo hitro ugotovila, kdo se skriva pod maskami.
Planet TV