Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Najbolj nora zabava na prostem

A.S., 18.05.2022 10:00:52

27. maja končno spet zaživela Roštiljada!

Delite na:
Najbolj nora zabava na prostem
Roštiljada M24

Vsi Aktualovci se veselijo, da bo 27. maja končno spet zaživela Roštiljada, največja zabava na prostem, kjer nikoli ne zmanjka čevapčičev, pijače, družabnih iger in – glasbe. Letošnji glasbeni gostje so res nekaj posebnega, od Željka Bebka do Nede Ukraden, Dina Petriča do naših Legend, Vilija Resnika, Mikija Vlahoviča, Mirana Rudana in Božidarja Wolfanda Wolfa, pa Natalije Verboten, Tilna Lotriča, da Galame in Petkove pumpe sploh ne omenjamo. Vi samo pridite! Nekaj Aktualovcev smo vprašali, zakaj ne smete manjkati.

Rudi Sieger

Roštiljade se je treba udeležiti, ker bo to najbolj nor žur letošnjega leta! Čevapčiči, pijača, najboljša glasba in seveda najpomembnejše: najboljša družba! Poleg tega moram izpolniti obljubo vsem poslušalkam in poslušalcem radia Aktual: Vsak, ki me spomni, da moram dati za rundo, dobi za rundo! Verjetno bom to obljubo dan pozneje obžaloval. Pa saj je vseeno.

rudi-sieger
Rudi Sieger
Radio Aktual

Prvih 1000 porcij čevapčičev je brezplačnih!

Mojca Gornik

Zakaj na Roštiljado? Saj to je jasno kot beli dan. Bom rajši povedala, zakaj ne hoditi tja. Na Roštiljado nikakor ne smete, če ne marate noro dobre zabave, če vas moti dobra glasba, če ne marate dobre hrane, dobre pijače in če vam dobra družba resnično preseda. Če je tako, potem, iskreno, nimate na Roštiljadi kaj iskati. Povem, tako kot je!

Mojca Gornik
Mojca Gornik
Radio Aktual

Nuša Cerar:

Na ROŠTILJADO JE OBVEZNO TREBA PRITI ZARADI PRAVILA 5 P-jev:
- pojesti največ čevapčičev
- peti tako naglas, da si naslednji dan brez glasu
- plesati na najboljše hite nastopajočih
- pogledati za kakšnim luštnim fantom/punco
- popiti in nazdraviti s prijatelji z dovolj tekočine
SE VIDIMO 27. 5. na največjem dogodku 5 P-jev!

Žana Vidmar

Bog ne daj, da bi manjkal na Roštiljadi! Ker če manjkaš, se ti lahko mimogrede zgodi, da se boš »na žaru« znašel sam! Ja, tako je, ljudje so včasih pač malo zlobni. Sicer pa, če si vsaj malo Gorenjca – tako kot jaz –, si hitro izračunaš, da boš dobil res veliko za malo denarja. Aja, pa še tisti mehanski bik bo za jahanje, če bi se šel kdo rodeo. Saj veš, v življenju je tako, da vedno kdo koga jaha. Zdaj bo pa sijajna priložnost, da si končno ti tisti, ki bo zgoraj! Pa da ne bo kdo zdaj česa narobe razumel. (smeh)

zana1.jpg
Žana Vidmar
Radio Aktual

Aktualova Roštiljada bo v petek, 27. maja, od 17. ure na avtosejmu, Cesta dveh cesarjev, Ljubljana Vič. Vstopnice so na voljo na prodajnih mesti eventim.si in Petrol. Več na rostiljada.si

Tamara Goričanec

Pomlad, topli dnevi, s sosednjih vrtov diši po čevapčičih ... in tisti zvok, ko zapoje sntntn na pivu ... pa smeh in muzika ... Jaz bi tudi! Ampak kaj, ko nimam vrta niti tako velikega hladilnika, da bi pivo vso noč zdržalo na hladnem, če pa vržem kaj na žar, bi me pri tem z mojimi mojstrskimi spretnostmi označili za požigalko. Ste se našli v opisu?
Zato torej Roštiljada! Ker ne zmanjka mrzlega pira, ker ti ni treba skrbeti za obračanje čevapčičev, medtem ko te zadene pesem iz zvočnika, predvsem pa, ker lahko s sabo privlečeš čisto vse prijatelje – tudi sosede z vrtovi!

Tamara Goričanec
Tamara Goričanec
Radio Aktual

Anita Gošte

Komaj čakam, da se naša največja in najbolj povezana radijska družina na svetu po dolgem času spet snide na tako sproščenem dogodku, kot je piknik, Roštiljada! Kot glasbeni urednici mi je seveda najpomembnejša glasba, ki naredi prijetno, fantastično, povezovalno vzdušje lepih pisanih čustev. Letos smo z ekipo povabili tudi dva posebna gosta, Željka Bebka in Nedo Ukraden, ki sta dokaz, da smo na naših koncertih najlepša druščina vseh generacij. Tako da »dobro došli šampioni«, ker to bo spet »ono nešto naše« ...

anita goste 1.jpg
anita goste
Revija Zvezde