favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Zaradi tega se na dvoru že tresejo!

K.A., 04.04.2021 11:00:57

Nova sezona serije Krona bo menda najbolj sočna doslej.

Delite na:
Zaradi tega se na dvoru že tresejo!
Emma Corrin in Josh O'Connor kot princesa Diana in princ Charles Profimedia

Producenti serije "Krona" ("The Crown") napovedujejo, da bo nova sezona še bolj sočna, kot vse prejšnje. S četrto sezono so dviginili veliko prahu in močno ujezili člane kraljeve družine, zato oboževalci serije že komaj čakaj, da bodo na malih ekranih luč sveta ugledali novi deli, nova pa bo tudi igralska zasedba.

krona
Krona
Netflix

Četrta sezona na dvoru ni bila najbolje sprejeta, številni člani kraljeve družine so cepetali po hodnikih kraljeve palače in si besno grizli nohte, saj jim ni bilo všeč, da je Netflix tako zelo po svoje zapeljal kraljevo zgodovino. Šlo je tako daleč, da je moral posredovati sam minister za kulturo Oliver Dowden, ki je od ustvarjalcev serije na Netflixu zahteval, da serija dobi oznako fikcija, saj so nekatere scene iz serije članom kraljeve družine zelo škodile.

elizabeta-ii.
Kraljica Elizabeta II. v svojem land roverju
Profimedia

“To je prekrasno narejena fikcija, zato bi Netflix moral opozoriti, da gre za fikcijo, kot to dela tudi pri drugih projektih. Bojim se, da bodo prihodnje generacije gledalcev, ki niso živeli v tej dobi, fikcijo zamenjale za realnost,” je bil kritičen Dowden.

A zdi se, da kraljica Elizabeta, ki v zadnji sezoni ni bila predstavljena nič kaj laskavo, še posebej pa se ni izkazala v vlogi mame, verjetno že nekaj tednov ne spi več mirno. Kako tudi bi, ko pa producenti napovedujejo, da bo nova sezona še bolj sočna in še bolj pikantna.

krona 1.jpg
krona
Outnow

Novinar Hugo Vickers, ki že leta spremlja dogajanje na kraljevem dovoru, je prepričan, da bodo novi deli še bolj sočni in da bo to za kraljevo družino pravi pekel. “Po tistem kar vem, lahko rečem, da bo zelo sočno. Vsi ljudje, ki bi morali biti v seriji in vse ljudi, ki jih tam pričakujete, bodo tam.”

Britanski novinar Michael Cole, ki spremlja kraljevo družino, je prepričan, da bo peta sezona, ki bo prikazovala ljubezensko zgodbo princese Diane in bogataša Dodija Fayeda, polna dramatičnega materiala in šokantnih odkritij, ki bodo še kako zatresla kraljevi dvor.

Peta in šesta sezona, ki bosta tudi zadnji dve sezoni Krone, bosta segli v čas zgodnjih devetdesetih, ko se je zgodil veliko požar v dvorcu Windsor, krize v zakonih treh otrok kraljice Elizabete, ločitev princa Charlesa in princese Diane, zato naj bi na dvoru že trepetali, saj se bojijo, da bodo na dan priplavale umazane podrobnosti, ki se jih na vse kriplje trudijo skriti.

krona
Krona
Netflix

Četrta sezona je kraljevo družino prikazala v nič kaj laskavi luči, še posebej pa ne princa Charlesa, ki je princeso Diano varal ves čas zaroke in se vseskozi dobival s svojo veliko ljubeznijo Camillo Parker Bowles. V seriji je prikazana tudi Dianina bitka z bulimijo, določene scene pa so bile tako nazorne, da so niso bile primerne za mladoletnike.

princ harry, pleša,
Harry v Buckinghamski palači januarja letos. So lasje gostejši?
Profimedia

Vsekakor pa je pomenljivo, da je nedavno v bran Netflixu stopil princ Harry, ki ima že nekaj časa pogodbo z Netflixom in dejal, da je serija sicer izmišljena, a da temelji na ohlapni resnici in da je zelo dobro prikazala občutke in tesnobe, ki jih imajo člani kraljeve družine, ko na prvo mesto postavljajo obveznosti in služenje kraljevini, ki je nad družino in nad vsem drugim in zato na trenutke povsem izgubijo čut za realnost.