aleksander sekulic slovenija af Svet24.si

Selektor Sekulić prepričan, da bodo Francozi ...

medved Svet24.si

Pozor, na območju Dobja opazili hlačati medveda

meghan-markle Svet24.si

Meghan praznuje 40 let! Tako ji je voščila ...

traven purgar rdeca zvezda Reporter.si

Svetlana Makarovič bi ob tem ponorela: ...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

Félix_Bonfils_-_Mumienhändler wikipedia Odkrito.si

Zdravila iz človeških trupel

ditka Njena.si

Ditka žalovanje prepletla v večen spomin

MIKI VLAHOVIČ - Medtem ko je bila žena Petra doma, je on počel to …

KŠ, 16.06.2021 08:30:41

Pretekli teden so nas sosedje znanega slovenskega glasbenika obvestili, da se v njegovi lepi hiši dogaja marsikaj zanimivega … Slišali naj bi se celo prerekanje in kričanje.

Delite na:
MIKI VLAHOVIČ - Medtem ko je bila žena Petra doma, je on počel to …
Miki Vlahkovič v družbi postavne Anite Sašo Radej

Seveda smo se s fotografom takoj odpravili na prizorišče dogajanja in tudi sami ugotovili, da se na vrtu lepe hiše res dogaja nekaj nenavadnega. Vsaj za tisti del sveta, kjer res ni običajno na kupu videti ogromno seksi in vročih deklet, ki se divje zabavajo ob bazenu.

Miki Vlahkovič
Miki se je kar veliko časa zadrževal z njima.
Sašo Radej

Dovolili so nam snemanje

Lastnik hiše Aleš Bartol nas je prijazno sprejel in celo dovolil fotografiranje. Kmalu smo v množici zagledali simpatičnega Mikija Vlahoviča in druge člane skupine Victory. Miki nam je razložil, da to ni nikakršna zasebna zabava, temveč gre za resen delovni dan – Victory so namreč snemali videospot za skladbo Vesel.

Miki Vlahkovič
Kaj vse jima je povedal?
Sašo Radej

Preveč se je zabaval

Ne glede na to, da je Miki dejal, da gre za službeno obveznost, se nam je zdelo, da se nekoliko preveč zabava, sploh, ker ob njem ni bilo krasne žene Petre. Opazili smo ga tudi v precej čudnih pozah s seksi blondinko, pozneje smo izvedeli, da je to priznana frizerka Anita.

miki-vlahovič-in-victory
Zabava ob bazenu je bila divja in bučna!
Sašo Radej

Kako je komentirala Petra?

Ko smo Mikija čez dan poklicali in ga vprašali, kako je njegovo celodnevno delo v družbi seksi mačk komentirala njegova žena Petra, je bil sprva precej zadržan. Potem pa nam je vseeno povedal: »Petra me je vprašala, zakaj je nisem povabil. Moj odgovor pa je bil: ZATO!«

miki-vlahovič-in-victory
Bilo je tudi veliko nasmeškov ... in neke oranžne pijače.
Sašo Radej

Kmalu bosta imela obletnico

Konec meseca bo parček praznoval obletnico poroke. Poročila sta se namreč 29. junija 1996. Kako bosta praznovala, nam Miki ni želel zaupati. Vsekakor je to zelo pomemben dan, na katerega pevec gotovo ne bo pozabil.

miki-vlahovič-in-victory
Vroča dekleta za popoln žur, ups, videospot!
Sašo Radej

URADNA POTRDITEV

Po nekaj vročih in napetih klicih s frontmanom skupine Victory je sledila še uradna potrditev, da je res šlo za snemanje videospota, in ne za zabavo, polno vročih in mokrih deklet. »Skupina Victory je v svet poslala novo skladbo Vesel, ki je kot nalašč za prihajajoče vroče poletne dni,« so nam zaupali ustvarjalci. K temu je Miki dodal še: »Skladba je takšna kot njen naslov, vesela, sproščena in kot se spodobi za poletje, lahkotna in za ples. Prava poletna.«
Skladbo sta odpela obe pevca skupine, Robert Dragar in Miki Vlahovič, in kot pravijo fantje v skupini, je to nostalgičen korak v zgodovino.
Pod melodijo skladbe se podpisuje Miki Vlahovič, besedilo je napisal Rok Lunaček, za aranžma in produkcijo pa je poskrbel Krešimir Tomec.

Victory lahko ujamete čez poletje na različnih nastopih, ker je to njihov čas, da se družijo in veselijo s celo Slovenijo.»Veseli smo, da se spet lahko srečamo ob živi glasbi in koncertih. Pogrešali smo vse ljudi. Na zdravje Slovenija in naj bo vsak obraz vesel.«

Miki je del LEGEND

Miki Vlahkovič, Božidar Wolfand Wolf, Vili Resnik in Miran Rudan – to so velike slovenske legende, ki so zaznamovale že 80. in 90. leta in ki nas navdušujejo tudi danes – vračajo se legendarni časi! Vračajo se dobra glasba, izjemni koncerti in nepozabni žuri!

Čaka nas velika turneja in kup vrhunske oziroma legendarne glasbe!