kokosi (2) Svet24.si

Bodo morale biti kokoši res prijavljene in ...

vladimir putin Svet24.si

Vojne ne bi bilo, če bi Putin bil ženska

polerert7678 Necenzurirano

Zakaj Nina Krajnik ne mara "levih privatizerjev"

janez jansa dz1 Reporter.si

Janši ne diši biti poslanec: v DZ dobil ...

nesreca Ekipa24.si

Srhljivo! Z vso hitrostjo trčil v stavbo, ...

Luka Novak Njena.si

Bo Luka Novak ostal v kulinariki in odprl lastno ...

doncic Ekipa24.si

Tukaj je odgovor! Dončić hrvaškemu zvezdniku, ...

Meghan Markle tako kratkih hlač v Londonu nikoli ne nosi

kš, 23.06.2022 11:30:06

Takšne v Londonu ne vidimo.

Delite na:
Meghan Markle tako kratkih hlač v Londonu nikoli ne nosi
Meghan Markle Profimedia

Vojvodinja Meghan Markle se je pred kratkim s princem Harryjem vrnila v London, kjer sta s svojim obiskom počastila 70. obletnico vladavine kraljice Elizabete.

Oboževalci so komaj čakali, da se bosta po dolgem času spet pojavila v Londonu in da bi javnost lahko videla malo Lili, ki je do zdaj še ni bilo na britanskih tleh.

Pomemben obisk je minil precej mirno in brez škandala, čeprav sta Meghan Markle in princ Harry že dlje časa v slabih odnosih s kraljevo palačo, natančneje, vse od takrat, ko sta se na vrat na nos odločila, da ne bosta več člana kraljeve družine.

Danes živita čez lužo in se le redko vračata na Otok, zanimivo pa je opazovati tudi to, da se Meghan v Londonu oblači povsem drugače kot pa v domači Kaliforniji.

meghan-markle
Meghan Markle
Profimedia

Pred kratkim si je ogledala tekmo pola, na kateri je nastopal njen mož, princ Harry, marsikdo pa je opazil, da je na tekmo prišla v res kratkih hlačah iz džinsa. K temu je kombinirala srajco iz džinsa in japonkam podobno poletno obutev, ki jo lahko pogosto videvate na plažah in tudi v mestih.

Marsikdo se je muzal, da si česa takšnega v Londonu ne bi dovolila, saj so kraljeva pravila oblačenja precej stroga, zato je težko pričakovati, da bi jo lahko videli takole razgaljeno.

Meghan nikoli ni skrivala, da so jo kraljeva pravila vedno utesnjevala in da ji ni bilo enostavno, ko je morala povsem spremeniti svoj stil življenja, danes pa spet svobodno diha in se počuti odlično v svoji koži.

Med obiskom v Londonu je nosila precej zadržane modne kose, dostojne kraljevim damam, a kot se je izkazalo, je že takoj po prihodu čez lužo oblekla tisto, kar ima najraje, džins in trendi majico.

meghan-markle
Meghan Markle
Profimedia