atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Meghan Markle tako kratkih hlač v Londonu nikoli ne nosi

kš, 23.06.2022 11:30:06

Takšne v Londonu ne vidimo.

Delite na:
Meghan Markle tako kratkih hlač v Londonu nikoli ne nosi
Meghan Markle Profimedia

Vojvodinja Meghan Markle se je pred kratkim s princem Harryjem vrnila v London, kjer sta s svojim obiskom počastila 70. obletnico vladavine kraljice Elizabete.

Oboževalci so komaj čakali, da se bosta po dolgem času spet pojavila v Londonu in da bi javnost lahko videla malo Lili, ki je do zdaj še ni bilo na britanskih tleh.

Pomemben obisk je minil precej mirno in brez škandala, čeprav sta Meghan Markle in princ Harry že dlje časa v slabih odnosih s kraljevo palačo, natančneje, vse od takrat, ko sta se na vrat na nos odločila, da ne bosta več člana kraljeve družine.

Danes živita čez lužo in se le redko vračata na Otok, zanimivo pa je opazovati tudi to, da se Meghan v Londonu oblači povsem drugače kot pa v domači Kaliforniji.

meghan-markle
Meghan Markle
Profimedia

Pred kratkim si je ogledala tekmo pola, na kateri je nastopal njen mož, princ Harry, marsikdo pa je opazil, da je na tekmo prišla v res kratkih hlačah iz džinsa. K temu je kombinirala srajco iz džinsa in japonkam podobno poletno obutev, ki jo lahko pogosto videvate na plažah in tudi v mestih.

Marsikdo se je muzal, da si česa takšnega v Londonu ne bi dovolila, saj so kraljeva pravila oblačenja precej stroga, zato je težko pričakovati, da bi jo lahko videli takole razgaljeno.

Meghan nikoli ni skrivala, da so jo kraljeva pravila vedno utesnjevala in da ji ni bilo enostavno, ko je morala povsem spremeniti svoj stil življenja, danes pa spet svobodno diha in se počuti odlično v svoji koži.

Med obiskom v Londonu je nosila precej zadržane modne kose, dostojne kraljevim damam, a kot se je izkazalo, je že takoj po prihodu čez lužo oblekla tisto, kar ima najraje, džins in trendi majico.

meghan-markle
Meghan Markle
Profimedia