aleksander sekulic slovenija af Svet24.si

Selektor Sekulić prepričan, da bodo Francozi ...

medved Svet24.si

Pozor, na območju Dobja opazili hlačati medveda

meghan-markle Svet24.si

Meghan praznuje 40 let! Tako ji je voščila ...

traven purgar rdeca zvezda Reporter.si

Svetlana Makarovič bi ob tem ponorela: ...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

svetlobne nergije Dobra karma

Samo kamen, a je idealna zaščita na ...

ditka Njena.si

Ditka žalovanje prepletla v večen spomin

MARAAYA na prvi poletni dan s 1000 leti

CU, 22.06.2021 15:30:40

"Travnik, dekca, modro nebo in dve srci, ki se ljubita, je vse, kar potrebujeva za popoln zmenek!" sta ob novem poletnem singlu zapisala Marjetka in Raay. Prisluhnite! Zagotovo vam bo hitro šel v uho.

Delite na:
MARAAYA na prvi poletni dan s 1000 leti
1000 let je njuna prva ljubezenska in najbolj romantična pesem do sedaj Raay Music

Lani sta Maraaya začela pisati novo glasbeno poglavje. Začela sta izdajati svoje skladbe v slovenskem jeziku. Obujem nove čevlje, Drevo in Dobr' gre so pesmi, ki so našle svojo pot do poslušalcev, odzivi na njih pa so dali Marjetki in Raayu zagon za naprej.

Medtem, ko imata pripravljenih pesmi za cel album, ki prihaja predvidoma prihodnje leto, sta na prvi poletni dan izdajala že četrti singel v zadnjih 10 mesecih.

Marjetka Vovk 1.jpg
Marjetka je napisala besedilo
Raay Music

1000 LET je njuna prva ljubezenska in najbolj romantična pesem do sedaj. Pesem opisuje popoln zmenek skozi njune oči. Igriva, romantična, zapeljiva zgodba, ki jo Marjetka podaja s svojim prepoznavnim glasbenim izrazom, bo poslušalcem v živahnem ritmu ogrela zaljubljena srca.

Marjetka, ki je za pesem napisala besedilo, je izid skladbe pospremila z besedami: »Oba z Raayem sva velika romantika in kljub temu, da sva skupaj že 18 let, nama še vedno ogromno pomenijo sproščeni, spontani trenutki in malenkosti, s katerimi si pokaževa, da se imava rada. Travnik, dekca, modro nebo in dve srci, ki se ljubita, je vse, kar potrebujeva za popoln zmenek! O tem sva pisala v skladbi 1000 let.«

Raay 1.jpg
Raay je podpisan pod glasbo
Raay Music

Videospot je od začetka do konca prežet z ljubeznijo: »Pesem sva skozi videospot želela predstaviti skozi objeme, poljube in dotike, zato sva poiskala par, ki mu nastopanje in izkazovanje ljubezni pred kamerami ni tuje. Igralca v najinem vidue, Maša in Uroš, sta tudi v resničnem življenju pravi zaljubljen par in ta čustva so se prenesla tudi na kadre,« je Raay komentiral video podobo za skladbo 1000 let.

MARAAYA-12.jpg
Pesem opisuje popoln zmenek skozi njune oči.
Raay Music

Spot je posnet v Sloveniji, na dveh lokacijah na primorskem, v Botaničnem vrtu ob Vili Mirasasso v Sežani in v kamnolomu Marmor Sežana.