sneg, sneženje Svet24.si

Prihaja intenzivno sneženje: v šestih urah do 30...

skilyr hicks Svet24.si

Umrla 23-letnica, ki je pred letih nastopila na ...

maša2 Svet24.si

Kako ste pomagali Maši: »Želim si, da bi ljudje...

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

iza-login Necenzurirano

Tudi kralj banan financira Janševo televizijo

potresi Odkrito.si

DOGAJA SE!!! Nenavadni potresni sunki si sledijo ...

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

MARAAYA na prvi poletni dan s 1000 leti

CU, 22.06.2021 15:30:40

"Travnik, dekca, modro nebo in dve srci, ki se ljubita, je vse, kar potrebujeva za popoln zmenek!" sta ob novem poletnem singlu zapisala Marjetka in Raay. Prisluhnite! Zagotovo vam bo hitro šel v uho.

Delite na:
MARAAYA na prvi poletni dan s 1000 leti
1000 let je njuna prva ljubezenska in najbolj romantična pesem do sedaj Raay Music

Lani sta Maraaya začela pisati novo glasbeno poglavje. Začela sta izdajati svoje skladbe v slovenskem jeziku. Obujem nove čevlje, Drevo in Dobr' gre so pesmi, ki so našle svojo pot do poslušalcev, odzivi na njih pa so dali Marjetki in Raayu zagon za naprej.

Medtem, ko imata pripravljenih pesmi za cel album, ki prihaja predvidoma prihodnje leto, sta na prvi poletni dan izdajala že četrti singel v zadnjih 10 mesecih.

Marjetka Vovk 1.jpg
Marjetka je napisala besedilo
Raay Music

1000 LET je njuna prva ljubezenska in najbolj romantična pesem do sedaj. Pesem opisuje popoln zmenek skozi njune oči. Igriva, romantična, zapeljiva zgodba, ki jo Marjetka podaja s svojim prepoznavnim glasbenim izrazom, bo poslušalcem v živahnem ritmu ogrela zaljubljena srca.

Marjetka, ki je za pesem napisala besedilo, je izid skladbe pospremila z besedami: »Oba z Raayem sva velika romantika in kljub temu, da sva skupaj že 18 let, nama še vedno ogromno pomenijo sproščeni, spontani trenutki in malenkosti, s katerimi si pokaževa, da se imava rada. Travnik, dekca, modro nebo in dve srci, ki se ljubita, je vse, kar potrebujeva za popoln zmenek! O tem sva pisala v skladbi 1000 let.«

Raay 1.jpg
Raay je podpisan pod glasbo
Raay Music

Videospot je od začetka do konca prežet z ljubeznijo: »Pesem sva skozi videospot želela predstaviti skozi objeme, poljube in dotike, zato sva poiskala par, ki mu nastopanje in izkazovanje ljubezni pred kamerami ni tuje. Igralca v najinem vidue, Maša in Uroš, sta tudi v resničnem življenju pravi zaljubljen par in ta čustva so se prenesla tudi na kadre,« je Raay komentiral video podobo za skladbo 1000 let.

MARAAYA-12.jpg
Pesem opisuje popoln zmenek skozi njune oči.
Neo Visuals

Spot je posnet v Sloveniji, na dveh lokacijah na primorskem, v Botaničnem vrtu ob Vili Mirasasso v Sežani in v kamnolomu Marmor Sežana.