tuna bar, morje, madžari Svet24.si

Orban je sanjal o madžarskem Jadranu! To mu ...

kobranka, peskovnik, pasching Svet24.si

V peskovniku v vrtcu je zasikala kobranka

zelenski jansa tw Necenzurirano

Janševo orožarsko darilo Ukrajini

tonin jansa bobo2 Reporter.si

Tonin je že pred tednom dni vedel, kakšno past ...

kuljak 1 Ekipa24.si

Se ga spomnite? Ruski telovadec, ki je provociral ...

španska-kraljica-letizia Odkrito.si

Španska kraljica Letizia s svojim golim trebuhom ...

nogomet otroci Ekipa24.si

Joj?! Predsednik vlade se je osmešil pri nogometu...

Mali Archie slavil tretji rojstni dan, kraljica že komaj čaka, da ga vidi

kš, 12.05.2022 08:30:21

Vrnila v Veliko Britanijo?!

Delite na:
Mali Archie slavil tretji rojstni dan, kraljica že komaj čaka, da ga vidi
Princ Harry in Meghan Markle PROFIMEDIA

Princ Harry in Meghan Markle sta nedavno praznovala že tretji rojstni dan svojega prvorojenca Archieja, zaradi ohlajenih odnosov s kraljevo družino pa britanski dvor malega lepotca ni videl že vse od jeseni 2019.

princ-harry-in-meghan-markle
Princ Harry in Meghan Markle
PROFIMEDIA

Nato je sledila epidemija, ki je potovanja in srečevanja še otežila, in zdi se, da kraljica Elizabeta že komaj čaka, da bi lahko spet videla svojega vnuka Archieja in malo vnukinjo Lili, ki je sploh še ni spoznala.

Archieju so ob tretjem rojstnem dnevu čestitali tudi iz palače, a čestitke so bile bolj ali manj formalnost. Znano je, da ima kraljeva družina že nekaj časa zadržke do Meghan in Harryja, ki sta v preteklosti že poskrbela, da so dvor dodobra pretresali škandal, še zlasti po velikem intervju pri Oprah Winfrey, ki je marsikoga šokiral, posebno zaradi obtožb, da se je dvor do malega Archieja vedel rasistično.

princ-harry-in-meghan-markle
Princ Harry in Meghan Markle
PROFIMEDIA

No, vse kaže, da se bosta kraljeva zakonca zdaj le vrnila v Veliko Britanijo, vse po zaslugi kraljice Elizabete, ki letos praznuje že 70-letnico svoje vladavine. Tega pa seveda ne želita zamuditi niti Harry in Meghan.

Že zdaj pa je jasno, da se na balkonu Buckinghamske palače ob kraljici ne bo pojavil princ Harry, tako kot ne škandalozni princ Andrew, ki zaradi obtožb o spolni zlorabi že nekaj časa ne opravlja kraljevih dolžnosti.

princ harry, meghan markle, archie, lilibet
harry
Instagram

Kraljica je zadnje čase zelo šibkega zdravja, ki ga je še poslabšala okužba s koronavirusom, a videti je, da še vedno premore toliko moči, da se bo lahko udeležila velikega praznovanja. Obenem pa se že zelo veseli, da bo lahko srečala Archieja in Lili, ki ju zelo pogreša in si želi, da bi ju imela večkrat priložnosti videti.

Zdaj bo končno imela priložnost, da se naužije njune družbe, saj ju po končanem slavju verjetno ne bo prav kmalu spet srečala v živo.

prince harry archie 1.jpeg
prince harry archie
arhiv