gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Ljubezenska zgodba po nareku pesmi

A.M., 02.12.2021 11:22:06

Glasbeniki se veselijo prihajajočega leta 2022, ki so ga krstili za »leto lubezni«!

Delite na:
Ljubezenska zgodba po nareku pesmi
Hamo & Tribute 2 Love na snemanju videospota Vse lepo za vse. Jure Ogrin

Člani priljubljene zasedbe Hamo & Tribute 2 Love imajo novo skladbo. Pesem, ki združi, poveže, zaljublja … in greje. In pesem Vse lepo za vse prihaja ravno v pravem času.

Kolektiv lubezni nadaljuje tudi s kampanjo za leto 2022; leto, ki so ga poimenovali leto ljubezni. Zanje bo to leto prav posebno, saj bodo 22. februarja 2022 ob 20.22 po dolgem času koncertirali v Kinu Šiška, za 2022 pa napovedujejo tudi izid novega studijskega albuma 22. A pustimo tokrat to ob strani in se vrnimo v sedanjost, k novi skladbi Vse lepo za vse.

hamo-&-tribute-2-love
Vse lepo za vse – pesem, ki poveže, združi, zaljublja.
Jure Ogrin

Za vse

Že dve leti živimo po diktatu viroze, ki je izdatno izčrpala našo dovzetnost za iskanje pozitivnih in lepih trenutkov v življenju. Razslojujemo se na vseh koncih, prepir je postal vrednota, kazanje s prstom nacionalni šport, zavzemanje strani pa splošna praksa. Tega je preveč … in predvsem dovolj! Ljubezen se od tega distancira, pravijo Hamo & Tribute 2 Love. Ljubezen kot vedno poskuša združiti. Ljubezen se ne ozira na barve, prepričanja, raso, partizane in nepartizane.

Ko se vname iskrica ljubezni, tudi epidemija razlikovanja postane harmonija enakosti. In Vse lepo za vse je takšna pesem; pesem, ki združi, poveže, zaljublja: cepljene in necepljene, rdeče in bele, črne in srebrne. »Za vse dejansko pomeni za vse. Vsem nepreklicno pomeni vsem! In tako je bilo že od nekdaj, le da smo v teh časih na to malce pozabili,« dodaja Matevž Šalehar, Hamo iz zasedbe Hamo & Tribute 2 Love.

hamo-&-tribute-2-love
V glavni vlogi videospota Vse lepo za vse je prepričljiv Buco.
Jure Ogrin
Rojen za oskarja

Skladba Vse lepo za vse prihaja v času, ko jo najbolj potrebujemo, zato ji ne gre očitati presladkih podtonov. Presladki so zgolj zato, ker jih okušamo v zelo grenkih časih. Hamo & Tribute 2 Love so za najnovejšo skladbo posneli tudi videospot. Ljubezenska zgodba se dogaja po nareku pesmi. V glavni vlogi tokrat blesti Buco iz zasedbe Hamo & Tribute 2 Love, ki je z ekranizacijo skladbe pokazal, da njegov talent niso samo tolkala in bobni, ampak je rojen tudi za oskarja. Z izredno obrazno mimiko nas popelje v ljubezensko zgodbo, v njegovo dvojino, ki se dogaja v božičnem času.

Videli boste, kako poteka, kako se vidi in kako diši Bucev 24. december; s koledniki, smrečico in vsem, kar spada v ta praznični čas. V glavni ženski vlogi se mu je pridružila Izla Bučar, kar je dodalo piko na i diabetičnemu zapletu zgodbe. Če ste že pogrešali božične odtenke in radosti v slovenskih spotih, si za tega pripravite odmerek inzulina. Buco in Izla sta slajša od medu.

X