korupcija Svet24.si

Slovenija glede zaznave korupcije tik pod vrhom

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

jupiter Dobra karma

Tedenski horoskop: za optimizem bo potrebno več ...

Mojca Fatur Njena.si

Mojca Fatur objavila redko fotografijo 15-letne ...

Lep primer, ko glasbenik žanje sadove svojega dela

A. M., 30.05.2021 16:34:43

Velika letošnja uspešnica Ko si z mano, pod katero se podpisuje Nino Ošlak, je po izjemnem odzivu in lepem sprejemu s pomočjo skupine Bassless dobila še povsem novo, a cappella preobleko!

Delite na:
Lep primer, ko glasbenik žanje sadove svojega dela
Pesem Ko si z mano nosi iskreno in močno sporočilo o tem, da je treba živeti tukaj in zdaj, za lepe trenutke in jih uživati v vsej svoji polnosti. Jan Rozman

Vsestransko nadarjeni in priznani slovenski glasbenik je namreč v začetku aprila izdal svoj veliki hit, ki mu je priložil tudi pravi mini glasbeni film. Nova sodobna melodija Ko si z mano je kmalu po izidu postala #1 med slovenskimi skladbami in še vedno ostaja ena izmed največkrat predvajanih na radijskih postajah.

A le nekaj dni nazaj je Nino poskrbel za novo presenečenje in gledalcem v oddaji Vikend paket na Televiziji Slovenija predstavil prenovljeno a cappella verzijo. Pri tem je k sodelovanju povabil odlično a cappella skupino Bassless, ki jo sestavljajo Kristjan in Matej Virtič, Klemen Brezavšček, Nastja Vodenik in Karin Žibrat.

»Ekipa je res fenomenalna in v užitek je bilo ustvarjati z njimi!« nam je zaupal Nino ter dodal, da zaradi izjemnega odziva, ki so ga bili deležni po nastopu, razmišljajo tudi o snemanju videospota.

nino-ošlak, bassless
Novo verzijo pesmi so predstavili v oddaji Vikend paket.
Jan Rozman