korupcija Svet24.si

Slovenija glede zaznave korupcije tik pod vrhom

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

jupiter Dobra karma

Tedenski horoskop: za optimizem bo potrebno več ...

Mojca Fatur Njena.si

Mojca Fatur objavila redko fotografijo 15-letne ...

Legenda tega tedna: VILI RESNIK

K.S., 08.06.2021 08:00:10

Projekt založniške hiše Menart, Legende se nadaljuje. Novorazkrita legenda z novim komadom je Vili Resnik.

Delite na:
Legenda tega tedna: VILI RESNIK
Vili Resnik Menart

Vilija seveda ni potrebno posebej predstavljati, preprosto zato, ker je - legenda.

Vili je v zadnjih letih zares postregel s kupom novih skladb, ki so ga kot pravi, pomladile in mu dale zares veliko volje do ustvarjanja za ljudi, ki ga spremljajo že toliko let. Nazadnje s skladbo Moja generacija, ki že v samo pol leta zveni zimzeleno.

Tokrat pa se predstavlja z novo uspešnico "Ti si me čakala", ki je posvečena njegovim zvestim poslušalcem, ki ga na glasbeni poti spremljajo že več kot 30 let.

''Kot vsaka dobra pesem, se je tudi ta zgodila zelo spontano. Prišla je in ostala; izjemno vesela in tudi malce hudomušna skladba. Dejansko ne bi mogla bolj opisat mojega značaja; zagotovo ne bo manjkala na vseh žurih in koncertih, ki pridejo to poletje - res se veselim, da se spet družimo in pojemo skupaj s celo Slovenijo'' razmišlja o skladbi Vili.

Pod melodijo in besedilo skladbe se vnovič podpisuje Rok Lunaček, za aranžma in produkcijo skladbe pa je znova poskrbel Krešimir Tomec.

''Res smo dobro utečena ekipa. Veliko se pogovarjamo o pesmih, veliko debatiramo kaj bi bilo dobro; to se čuti v pesmih, ki jim Vili s svojim izjemnim glasom vselej doda tisti pridih večnosti''  razmišlja Rok Lunaček, Krešimir Tomec pa doda: ''Vili je izjemen interpret. Vsakič je veselje, ko stopi skozi vrata studia in vsi vemo, da bo nastalo znova nekaj, kar bodo imeli ljudje radi. Legenda pač.''

Videospot za skladbo je Vili vnovič posnel z Rokom Breznikom in ekipo Foto factory, spot so snemali na Primorskem, kjer Vili tudi živi, v njem pa se zgodi marsikateri duhovit pripetljaj.

Viliju gre namreč vse narobe po tem, ko se malce sporečeta z boljšo polovico – je pa seveda konec pričakovano srečen. A spot na koncu poskrbi tudi za veliko presenečenj.

vili-resnik, mihi-vlahovic, miran-rudan, bozidar-wolfand-wolf
Legende: Božidar Volfand - Wolf, Miran Rudan, Vili Resnik in Miki Vlahović
Menart

V njem se namreč prvič razkrijejo tudi preostale LEGENDE, velika imena slovenske glasbe in sicer Miran RudanBožidar Wolfand Wolf in Miki Vlahovič, ki imajo skozi spot tudi zanimivo vlogo.