požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Del ekipe iz zakulisja kar preveč ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Kylie Minogue je razkrila, kateri od njenih hitov ji je najljubši

kl, 11.11.2020 12:00:00

Skoraj vsak njen album je postal svetovna uspešnica in hitov se je nabralo lepo število. Pred dnevi je izdala nov album. Njej pa je najljubši ....

Delite na:
Kylie Minogue je razkrila, kateri od njenih hitov ji je najljubši
Kylie Minogue 2020 splet

Že več kot tri desetletja je na sceni in še vedno ne miruje. Majhna po postavi, a velika po talentu, je Kylie Minogue še vedno aktivna in pred dnevi je objavila nov album "Disco", ki je takoj postal velika uspešnica na spletnem pretočnem ponudniku glasbe, Spotifyju.

Skoraj vsak album, ki ga je izdala, je postal svetovna uspešnica. Kaj pa sama pravi o tem, kateri komad iz 'Kylie' obdobja ji je najljubši?

V intervjuju za revijo Junkee je povedala, da je to zagotovo 'Can't Get You Out of My Head' iz leta 2001.

"To je bil eden od tistih trenutkov, ko se planeti poravnajo in vse deluje - pesem, trenutek, celotna podoba," je dejala. 

Danes 52-letna pevka je dejala, da je vedela, da je komad nekaj 'izjemnega' že v trenutku, ko je slišala prvi demo posnetek.

kylie-minogue
Kylie Minogue 2001
splet

Tudi letošnji "Disco" je na nek način izjemen, saj ga je Kylie posnela popolnoma sama. Za revijo Billboard je povedala, da je v času karantene kupila vso potrebno opremo in se naučila, kako posneti vokale doma.

"Zgodil se je 'lockdown' in morala sem najti način, kako bom vse naredila od doma," je povedala. "Zelo sem bila vznemirjena. Ko sem dobila opremo, sem morala vključiti vse svoje zmožnosti logike in razmišljanja ter najti primeren prostor, kjer bom vse skupaj naredila. Veliko časa sem porabila samo za to, da sem po hiši vlačila odeje in preproge in zavese, da bi svojo dnevno sobo čim bolje zvočno izolirala in jo naredila primerno za snemanje," je smeje razlagala v intervjuju za Billboard.

Novi album je najprej nameravala poimenovati 'Magic', potem pa je sklenila, da ga bo imenovala 'Disco' po obdobju, ki je njej najljubše in tudi zato, ker je narejen v tem glasbenem stilu.

"Ljudje moje generacije, pa tudi starejši, imamo svojo predstavo o tem, kaj disco pomeni, vendar je videti, da ima tudi nova generacija o tem svojo predstavo. Gre za nek simbol in vsak ga vidi na rahlo drugačen, svoj način, ampak na koncu je to nek varen prostor. Prostor, v katerem se lahko izraziš, prostor za sanje. In posebej zdaj se zdi, da je to nek prijeten prostor, kamor lahko greš - no, pravzaprav zdaj ne moreš nikamor, lahko pa o njem sanjamo," je dodala.