severina Svet24.si

Nasilje v stanovanju hrvaške zvezdnice

kraljica-elizabeta-ii Svet24.si

FOTO: Biden prekršil kraljevi protokol; izdal je,...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

knjižnica Svet24.si

Novi zakon o tujcih kriv za skrbi in glavobole ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

zemlja-golf Odkrito.si

Če bi Zemlja bila žogica za golf ...

Severina Njena.si

Drama pri Severini: Neznanca vlomila v stanovanje,...

Kdo si upa nastopiti v razvpiti Kmetiji?

Alesh Maatko, 06.06.2021 11:00:57

Odprte so prijave za novo sezono resničnostnega šova Kmetija!

Delite na:
Kdo si upa nastopiti v razvpiti Kmetiji?
Zmagovalca Kmetije 2019 sta postala dvojčka Jan in Tilen Klobasa. POP TV

Na prestolu Kmetije še vedno sedita dvojčka Jan in Tilen Klobasa, ki sta lovoriko osvojila leta 2019, zdaj pa je prišel čas za novo zmagovalko ali zmagovalca. »Ste me res vprašali, če bi ponovil to dogodivščino? To sploh ni vprašanje. Takoj,« ne skriva navdušenja Jan, ki tudi v imenu brata pove, da je bila to zanju ena najlepših življenjskih izkušenj: »S Tilnom imava na Kmetijo same lepe spomine. Spoznala sva veliko prijateljev, doživela nepozabne izkušnje in seveda na koncu zmagala.« In zakaj bi vsem svetoval, da se prijavijo? »V Kmetiji spoznaš sebe, saj greš skozi izkušnje, ki jih nisi pričakoval. Ni vsak dan rožnato, zato je toliko več spoznanj,« pravi Jan, ki bi se z veseljem še kdaj pomeril v areni, najraje v spretnosti.

Kdo si upa?

Gledalci se pogosto sprašujejo, kako bi se bilo pomeriti v kateri od aren – spretnosti, znanju ali moči. Zdaj imajo novi tekmovalci priložnost, da se preizkusijo v areni, stkejo nove prijateljske vezi z neznanci, okusijo medijsko slavo ali le zadihajo v neokrnjeni naravi, če so siti Zoomov. Seveda pa zmagovalca čaka tudi bogata denarna nagrada. Nazadnje je ta znašala 50.000 evrov.

Kmetija skupinska.JPG
Pred dvanajstimi leti smo lahko spremljali tudi Kmetijo slavnih, ki je bil najbolj gledan šov.
POP TV

Slavni kmetje

Spomnimo. Šov Kmetija smo lahko na POP TV prvič spremljali leta 2007. Vmes so bile na Planetu tri sezone pod imenom Kmetija: Nov začetek. Zadnja leta pa je kmečki šov znova na POP TV. Ob tem kakopak ne moremo mimo leta 2009, ko je bila tu Kmetija slavnih, kjer so med kmečkimi opravili tako in drugače blestela zveneča imena. Takrat so v šovu nastopili La Toya, Artur Štern, Maja Prašnikar, Fredi Miler, Suzana Jakšič, Marijan Novina, Salome in nenazadnje še Goran Breščanski, ki je na koncu slavil.

»V Kmetiji spoznaš sebe, saj greš skozi izkušnje, ki jih nisi pričakoval. Ni vsak dan rožnato, zato je toliko več spoznanj.«