Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Kdo si upa nastopiti v razvpiti Kmetiji?

Alesh Maatko, 06.06.2021 11:00:57

Odprte so prijave za novo sezono resničnostnega šova Kmetija!

Delite na:
Kdo si upa nastopiti v razvpiti Kmetiji?
Zmagovalca Kmetije 2019 sta postala dvojčka Jan in Tilen Klobasa. POP TV

Na prestolu Kmetije še vedno sedita dvojčka Jan in Tilen Klobasa, ki sta lovoriko osvojila leta 2019, zdaj pa je prišel čas za novo zmagovalko ali zmagovalca. »Ste me res vprašali, če bi ponovil to dogodivščino? To sploh ni vprašanje. Takoj,« ne skriva navdušenja Jan, ki tudi v imenu brata pove, da je bila to zanju ena najlepših življenjskih izkušenj: »S Tilnom imava na Kmetijo same lepe spomine. Spoznala sva veliko prijateljev, doživela nepozabne izkušnje in seveda na koncu zmagala.« In zakaj bi vsem svetoval, da se prijavijo? »V Kmetiji spoznaš sebe, saj greš skozi izkušnje, ki jih nisi pričakoval. Ni vsak dan rožnato, zato je toliko več spoznanj,« pravi Jan, ki bi se z veseljem še kdaj pomeril v areni, najraje v spretnosti.

Kdo si upa?

Gledalci se pogosto sprašujejo, kako bi se bilo pomeriti v kateri od aren – spretnosti, znanju ali moči. Zdaj imajo novi tekmovalci priložnost, da se preizkusijo v areni, stkejo nove prijateljske vezi z neznanci, okusijo medijsko slavo ali le zadihajo v neokrnjeni naravi, če so siti Zoomov. Seveda pa zmagovalca čaka tudi bogata denarna nagrada. Nazadnje je ta znašala 50.000 evrov.

Kmetija skupinska.JPG
Pred dvanajstimi leti smo lahko spremljali tudi Kmetijo slavnih, ki je bil najbolj gledan šov.
POP TV

Slavni kmetje

Spomnimo. Šov Kmetija smo lahko na POP TV prvič spremljali leta 2007. Vmes so bile na Planetu tri sezone pod imenom Kmetija: Nov začetek. Zadnja leta pa je kmečki šov znova na POP TV. Ob tem kakopak ne moremo mimo leta 2009, ko je bila tu Kmetija slavnih, kjer so med kmečkimi opravili tako in drugače blestela zveneča imena. Takrat so v šovu nastopili La Toya, Artur Štern, Maja Prašnikar, Fredi Miler, Suzana Jakšič, Marijan Novina, Salome in nenazadnje še Goran Breščanski, ki je na koncu slavil.

»V Kmetiji spoznaš sebe, saj greš skozi izkušnje, ki jih nisi pričakoval. Ni vsak dan rožnato, zato je toliko več spoznanj.«