Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Katianna Ley - Mična slovenska igralka, ki osvaja svet

k.š., 29.06.2022 09:30:56

Nedavne rdeče preproge 75. filmskega festivala v Cannesu se je udeležila tudi slovenska televizijska voditeljica in igralka Katianna Ley.

Delite na:
Katianna Ley - Mična slovenska igralka, ki osvaja svet
Katianna Ley oi

Svetlolaska se je tako znašla v družbi svetovno znanih zvezd, kot so Julia Roberts, Tom Hanks in drugi. Na rdeči preprogi je nosila prečudovito kreacijo modne oblikovalke iz Nepala Mishu Shrestha, ki sicer ustvarja za prireditev Miss Nepala.

katianna-ley
Katianna Ley
oi

katianna-ley
Katianna Ley
oi

katianna-ley
Katianna Ley
oi

katianna-ley
Katianna Ley
oi

Prihaja nadaljevanje

Katianna Ley pravi, da je zelo vesela, da se ji je letos po epidemiji uspelo udeležiti festivala, kar pa ni bil edini cilj letošnjega obiska v Cannesu. Po uspešnem kratkem kriminalnem filmu Safe, ki je leta 2019 prejel kar 20 nagrad na svetovnih festivalih, Katianna Ley nadaljuje snemanja. Zdaj je na vrsti Safe II. Ob njej je seveda vrhunski režiser Sanelle Sibanda, ki se je predstavil že na več kot 50 festivalih po vsem svetu in bil večkrat nagrajen. Režiser se je odločil nadaljevati zgodbo v napetem trilerju, ki je poln zapletov in intrig. Ob Katianni, ki je imela v filmu eno izmed glavnih vlog, igrajo tudi Sabrina Culver, Karl J. Morrison in Michelle Romano iz Los Angelesa.

katianna-ley
Katianna Ley
oi

katianna-ley
Katianna Ley
oi

Svetovno znane zvezde

Na snemanje je prišel tudi svetovno znani fotograf Rob van Petten, ki sodeluje z največjimi svetovnimi blagovnimi znamkami, revijami in časopisi. Skratka, bilo je edinstveno in nepozabno dogajanje, ki se bo preslikalo tudi na velika platna.

katianna-ley
Katianna Ley
oi

katianna-ley
Katianna Ley
oi

katianna-ley
Katianna Ley
oi

katianna-ley
Katianna Ley
oi

Katianna nam je o snemanju povedala

Katianna v filmu igra agentko Blanko, ki prepreči umor igralke. Svoje vtise je takole strnila: »Res sem vesela, da smo lahko po dolgem in prisilnem premoru, ki nam ga je zakuhala korona, nadaljevali snemanje. Tokrat smo snemali na vrhu zapuščene in zelo težko dostopne stavbe, tako da se je vse skupaj spremenilo v veliko avanturo. Tudi tokrat je zgodba odlična, k njej pa so pripomogli tudi dodatni igralci iz Hollywooda. Vesela sem, da nam je po treh letih znova uspelo in da nadaljujemo pot proti začrtanemu cilju. Film namreč nameravamo predstaviti tudi v Indiji in Savdski Arabiji, kjer se dogovarjamo tudi za morebitni dolgometražni film. Vsekakor imamo dobro podlago za sodelovanja tudi v prihodnje, ekipa pa je zelo motivirana in režiser seveda zadovoljen.«

Katianna Ley 2
Leyevi je zmeraj izziv poskusiti nekaj novega in drugačnega.
Tibor Golob

Screenshot_20210725-160848_Facebook.jpg
Katianna Ley je igrala v večkrat nagrajenem filmu Safe
oi

katianna-ley
Katianna Ley
oi