kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kaj, če je vse drugače?

PR, 14.04.2021 18:30:35

V pripravi novega albuma, se KiNG FOO-ji soočajo s spremembami tega obdobja in z vprašanji o življenju, zavesti, sistemu, resnici. Tukaj je njihov novi komad ''The Numbers R weird''

Delite na:
Kaj, če je vse drugače?
KiNG FOO Promocijsko gradivo

V tem revolucionarnem času so vsi umetniki, glasbeniki, ustvarjalci postavljeni v kotiček eksistencialne nepredvidljivosti.

Prepuščeni sami sebi, iščejo nove različice sebe in svoje moči. Ker je v ustvarjalni dimenziji vse mogoče, se nekateri glasbeniki prepustijo višjim silam, da jih vodijo k razkrivanju bitja in odgovore podarijo glasbi.

V pripravi novega albuma, se KiNG FOO-ji soočajo s spremembami tega obdobja in z vprašanji o življenju, zavesti, sistemu, resnici.

Začeli  so s ''Rock the Sound'' , nadaljevali z ''Beautiful world'' , ''Puno i Mnogo'' in fantastično 3D animacijo za pesem ''We could'' .

''The Numbers R weird'' je nova pesem skupine KiNG FOO, ki še naprej preseneča  z avtentičnim zvokom.

Drugačen ritem, svetovni aranžma in besedilo, ki spodbuja razmišljanje.

V tem času spremembe, revolucije, ali vemo in vidimo prav vse? Kaj se dogaja v univerzumu in kako vpliva na našo zavest, ki se nenehno širi? Ali iskreno skrbimo za naravo, živali in ljudje? Kaj če je vse drugače kot si mislimo in kako bomo to sprejeli?

Matej Sušnik, Peter Hudnik, Rok Golob in Aleksandra Josić, člani benda KiNG FOO, z uspešnim albumom ''GalaXie'' , so na poti da končajo drugi album in se ne ustavljajo samo v enem žanru in zvoku.

V ''The Numbers R weird'' je skupina podarila zadnji refren vsem glodalcem, ki so jim dragi, ljubki in ki jih v tem obdobju najbolj nasmejijo.