Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Jonas televiziji še zdaleč ni rekel adijo!

A. M., 04.04.2021 15:30:59

Prekaljeni voditelj se bo tokrat preizkusil v povsem novi oddaji.

Delite na:
Jonas televiziji še zdaleč ni rekel adijo!
Kviz Piramida sreče z voditeljem Jonasom bo prvič na Planetu že 4. aprila! Planet TV

Glede na to, da se je zadnjo marčevsko nedeljo na Planetu z razkritjem vseh mask končal šov Kdo si? Zvezde pod masko, je marsikoga zanimalo, kaj novega bomo lahko spremljali ob nedeljah zvečer. Kot kaže, bomo že to nedeljo, 4. aprila, dobili razburljiv kviz, ki ga bo vodil prekaljeni voditelj Jonas Žnidaršič, ki smo ga nazadnje spremljali na nacionalni televiziji v satirični oddaji Kaj dogaja?.

Piramida sreče

Po novem se bo Jonasu »dogajalo« na komercialni televiziji, na kateri bomo že to nedeljo prvič stiskali pesti za dva para, ki se bosta v družbi izkušenega voditelja spopadla z najvišjim kvizom v Sloveniji. Piramida sreče je novost na slovenskih televizijah, v kvizu pa bo poleg znanja in poguma štelo tudi zaupanje. Poznati soigralca dovolj dobro, da nanj staviš vse, tudi usodo dobitka v kvizu, je svojevrsten izziv, med igro pa ne bodo na preizkušnji le znanje in živci, ampak tudi odnos s soigralcem oziroma soigralko.

jonas-žnidaršič
»Obljubim, da se bomo vsi skupaj kot ekipa zelo potrudili.«
Planet TV

Od sreče do znanja

V prvem krogu kviza bosta morala tekmovalca izbrati temo in nato odgovoriti na z njo povezana vprašanja. Po vsakem vprašanju ima par kratek čas za razmislek, nato pa se z vrha piramide začne valiti krogla, ki na dnu pade v prekat z različnimi vrednostmi. Če je odgovor pravilen, bosta tekmovalca nagrado iz prekata, v katerega je padla žoga, tudi dobila, če pa je odgovor napačen, bo znesek odštet od do takrat prisluženega dobitka. Na koncu bo zmago slavil par, ki bo s skupnim znanjem, zaupanjem in tudi nekaj sreče zbral največ denarja. »Res je, odvisno bo od znanja, ampak tudi od sreče – tako kot v življenju,« pravi Jonas. »Obljubim, da se bomo vsi skupaj kot ekipa zelo potrudili,« dodaja, in čeprav s svojimi izkušnjami ve, kaj zahteva vodenje takšnega kviza, vseeno nestrpno pričakuje premiero, ko bodo vidni sadovi dela: »Ravno tu je užitek, tu je vznemirjenje.«

Mojster kvizov

Za konec ni odveč, če spomnimo, da je Jonas že vodil dva, sicer ista kviza, in sicer Lepo je biti milijonar in Milijonar z Jonasom. Prvega je v začetku leta 2000 vodil na Pop TV, drugega, nekaj let pozneje, pa še na RTV Slovenija. Danes lahko Milijonarja spremljamo na Planetu, trenutno pa oddajo vodi Jure Godler. Na Planet TV pa se tako vrača tudi Jonas, ki je pred leti na tej televiziji vodil še en kviz, in sicer Denar pada. Koliko denarja bo padlo tokrat, pa bomo videli že v nedeljo.

Jure Godler, Jonas Žnidaršič
Nekoč je Milijonarja vodil Jonas Žnidaršič, danes ga na Planetu povezuje Jure Godler.
Mediaspeed