mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Je dirka za petkova jutra na Aktualu končana?

PR, 06.03.2021 14:31:08

Odgovor ni tako enosstaven ... Kateri voditeljski par bo torej prevzel petkov radijski mikrofon v prihodnosti?

Delite na:
Je dirka za petkova jutra na Aktualu končana?
Mojca Gornik in Jure Ličen Radio Aktual

Če ste pozorno spremljali bitko med paroma v preteklem tednu na Aktualu, potem že veste, da sta se v malem finalu za 3. mesto pomerila Klemen Bunderla in Jure Ličen, zmaga pa je veličastno pripadla Klemnu. Toda v velikem finalu je bilo še bolj vroče. Tam sta se dekleti resnično udarili in po napeti tekmi je proti Žani Vidmar zmagala Mojca Gornik. »Ne morem več. Grem lulat,« je rekla Žana in ob porazu zapustila prizorišče, saj je bil poraz precej boleč.

fotka studio2.jpg
Žana Vidmar in Klemen Bunderla
Radio Aktual

Dočakala svečano razglasitev

Jure in Mojca sta kot velika zmagovalca vstopila v Aktualov studio in čakala na razglasitev zmagovalca. »Končno se nama bo pred celo Slovenijo, pred celotno Aktualovo družino podelil prestižni naslov zmagovalcev za petkova jutra,« je bila prepričana Mojca, medtem ko sta Žana in Klemen še vedno rahlo potrta zavlačevala z razglasitvijo in predanim bojem v upanju, da vse še vedno ni izgubljeno.

mark kastelic.jpeg
Mark Kastelic
Radio Aktual

Klic, ki je odločil o usodi voditeljev!

Ravno, ko bi Mojca in Jure morala dobiti častno nagrado, pa se je zgodilo tisto, o čemer sta po tiho sanjala Klemen in Žana: dobila sta pomoč, klic v sili in – še eno priložnost.

V radijski eter je namreč poklical Mark Kastelic, 13-letni voznik gokarta, član moštva pod okriljem Fernanda Alonsa. Mark je brez premisleka takoj izzval vse štiri radijce: »No, pa da bo pošteno. Naj se prava tekma odvije na pravem dirkališču na Ptuju. Da pa bo stvar še bolj zanimiva, bom nastopil proti vsem! Naj zmaga najboljši!« je še dodal. In če bo na koncu proti vsem zmagal 13-letni Mark? »Potem bom dobil svojo oddajo!« je bil samozavesten Mark.

Ob informaciji, da je Mark star zgolj 13 let, so Žana, Mojca, Jure in Klemen skomignili z rameni in se pošteno nasmejali ter z veseljem sprejeli njegov izziv. Ob tem pa so morda pozabili na eno zelo pomembno informacijo: da je Mark profesionalec in da moštvo pod okriljem Alonsa podpira samo šest kartistov, med katerimi je tudi Mark. Tako da z njim ne gre češenj zobati … Ali pač?

Kako se bo vse skupaj razpletlo in ali bo na koncu res Mark tisti, ki bo sedel za mikrofon Radia Aktual in postal novi voditelj, pa izveste kmalu na Aktualu. Ostanite z nami.