klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Challe Salle: »Vzel si bom več časa za družino«

A.M., 23.05.2023 21:00:01

Priljubljeni glasbenik pravi, da je njegov prvorojenec navdušen nad morjem.

Delite na:
Challe Salle: »Vzel si bom več časa za družino«
Challe Salle se je odpravil na največji in najbolj gosto poseljen otok izmed sedmih Kanarskih otokov. Matic Gabriel

Challe Salle se po krajšem ustvarjalnem premoru vrača s pesmijo Superman, za katero je videospot posnel na eksotičnem Tenerifu. Glasbenik pravi, da so ga lokacije tako navdušile, da želi odslej vedno snemati spote v tujini. Na omenjenem otoku pa se mu je uspelo tudi malce odpočiti od vloge novopečenega očka, doma ga namreč čakata zaročenka Yvonne in štirimesečni sinček Alex.

Poletno vzdušje

Naš najbolj poslušani raper predstavlja novo pesem Superman. Produciral jo je Željko Mladenović, s katerim sta ustvarila zadnjih osem skladb. Skupaj tudi odpirata glasbeni studio na Vrhniki, ki bo predvidoma zgrajen do konca leta. Pesem se je kot navadno že po prvem dnevu uvrstila na vrh lestvice »v trendu«, kjer so najbolj poslušane pesmi na YouTubu pri nas. Challe pravi, da je v pesmi želel pričarati poletno vzdušje, v besedilu pa se je dotaknil aktualnega problema v ljubezni – financ. »Pesem govori o tem, da v modernih zvezah nekatere punce preveč gledajo na finančne zmogljivosti partnerja. Mislim, da finance v zvezi ne bi smele biti glavno merilo pri izbiri partnerja, in to sem poskusil opisati na zabaven način,« je v uvodu povedal priljubljeni glasbenik.

challe-salle
Challe pravi, da je v pesmi želel pričarati poletno vzdušje, v besedilu pa se je dotaknil aktualnega problema v ljubezni – financ.
Matic Gabriel

Filmske lokacije

Snemanje videospota je bila za glasbenika zelo zanimiva izkušnja, saj je potekalo na otoku Tenerife. »Tam sem preživel en teden skupaj z režiserjem Maticem Gabrielom. Zelo zanimivo je bilo to, da sva vse scene posnela sama, brez dodatne ekipe. V Sloveniji smo imeli le še en snemalni dan v vili pri Črnem Kalu, kjer smo z igralko Anjo Repar posneli scene ob bazenu.« Challe dodaja, da je bilo snemanje posebno predvsem zaradi lokacij, ki so bile kot v filmu. »Zagotovo se je splačalo iti na Tenerife, sploh ker sem bil tam prvič. Obiskal sem različna mesta in nekatere turistične znamenitosti, snemali pa smo na lokacijah, kot so Los Gigantes z velikimi klifi in pod vulkanom El Teide, ki je najvišji vrh Španije.« Tenerife je raperja tako navdušil, da se želi tja vrniti na dopust s svojo zaročenko Yvonne in njunim sinom Alexom. »Tokrat nista mogla z mano, ker je bil Alex pri dveh mesecih in pol še premajhen za na letalo.«

Challe Salle
V videospotu se Challetu pridružita tudi Anja Širovnik in Kaja Casar, ki smo ju lahko spremljali v prvi sezoni šova Sanjski moški in trenutno živita na Tenerifu.
Matic Gabriel

Ljubosumja ni

V videospotu se Challetu pridružita tudi Anja Širovnik in Kaja Casar, ki smo ju lahko spremljali v prvi sezoni šova Sanjski moški in trenutno živita na Tenerifu. Raper je dejal, da njegova zaročenka na punce v videospotu ni ljubosumna. »Ve, da sem zelo profesionalen in da je to del posla. Zaveda se, da pesmi, ki jih delam, potrebujejo tudi kakovosten videospot. Če govorijo o ljubezni, mora biti v njih interakcija z drugimi puncami, ne more biti vedno ona v videospotu. Sicer pa se vedno šaliva, da ima tisti videospot, v katerem nastopa ona – Lagano, daleč največ ogledov od vseh.«

challe-salle
Raper je dejal, da njegova zaročenka na punce v videospotu ni ljubosumna.
Amadej Hercog

»Pesem govori o tem, da v modernih zvezah nekatere punce preveč gledajo na finančne zmogljivosti partnerja.«

Dopust z družino

Challe že dela nove načrte za prihodnost, a najprej si bo privoščil dva meseca dopusta. »Vzel si bom več časa za družino. Sin Alex je star že štiri mesece, zato želim v poletnih dneh z njim preživeti čim več časa. Prvi mesec po njegovem rojstvu sem namreč imel veliko obveznosti, tako da nisem mogel biti doma toliko, kolikor sem želel.« Dodaja, da je prvorojenec navdušen nad morjem. »Yvonne prihaja z Reke, zato je bila z njim tam že velikokrat na oddihu. Ugotovili smo, da mu morski zrak in morska energija zelo ustrezata, zato bomo poleti veliko časa preživeli tam in še kje na morju,« je sklenil.

Challe Salle
Glasbenik pravi, da so ga lokacije tako navdušile, da želi odslej vedno snemati spote v tujini.
Matic Gabriel

»Sin Alex je star že štiri mesece, zato želim v poletnih dneh z njim izkoristiti čim več časa.«