volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Challe Salle - Obiskala ga je POLICIJA!

kš, 07.07.2022 12:00:54

Kaj se dogaja?!

Delite na:
Challe Salle - Obiskala ga je POLICIJA!
Challe Salle Amadej Hercog

Priljubljeni glasbenik Challe Salle nam v vročih poletnih dneh predstavlja novo uspešnico Javi mi, za katero je posnel že 35. videospot v karieri. S tem je vrhniški raper postal tudi najbolj produktiven glasbenik na domači sceni, saj je v zadnjih 12 mesecih izdal pet novih singlov in za vsakega posnel tudi videospot, kar je nov slovenski rekord.

Challe Salle - Javi mi 5 (foto Matej Avbelj).JPG
Challe Salle
Matej Avbelj

Postavna lepotica, ki mu dela družbo v spotu, je model Jutra Zorc, ki se je v preteklosti že pojavila v nekaj v domačih videospotih. Poleg nje se mu je pridružilo še nekaj znanih obrazov – youtuber Pero Martić, zvezdnici resničnostnih šovov Kmetija in Sanjski moški Tjaša Vrečič in Ana Pusovnik, modna in lepotna vlogerka Eva Centrih in njen fant, glasbeni producent Rale, eksotična plesalka Nadja Arhar ter didžej in radijski voditelj Klemen Kopina.

Challe Salle - Javi mi 3 (foto Amadej Hercog).JPG
Challe Salle
Amadej Hercog

Druščina se je na snemanju očitno preveč sprostila, saj je eden izmed sosedov poklical policijo zaradi hrupa. Na srečo so jo odnesli le z opozorilom in projekt mirno zaključili pozno v noč. »Na snemanju smo se imeli super kot vedno. Čeprav nam je v Ljubljani malo ponagajalo vreme in sosedje, je na koncu vse tako, kot sem si zamislil. To je že moj peti videospot v zadnjih 12 mesecih in pravijo mi, da kaj takega še ni uspelo nobenemu glasbeniku na naši sceni. To je zame velika čast, velik dosežek. Poleg tega pa je to že moj 35. videospot, kar se mi zdi zelo lepa številka za 12 let kariere. Trudim se biti vse boljši v vseh pogledih. Zdaj si bom vzel mesec dni počitka, potem pa gas naprej.«

Challe Salle - Javi mi 4 (foto Amadej Hercog).JPG
Challe Salle
Amadej Hercog