Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Čestitke za letošnja zmagovalca Malega šefa Slovenije!

kš, 18.05.2022 08:30:15

Pomembno je dobro kuhati, ne zmagati!

Delite na:
Čestitke za letošnja zmagovalca Malega šefa Slovenije!
Alex in Tim Pop TV

V nedeljo se je na POP TV po napetem finalu končalo najbolj priljubljeno otroško kuharsko tekmovanje, Mali šef Slovenije. Po izjemno izenačenem spopadu odličnih kulinaričnih mojstrov in mojstric je strokovna žirija razdelila zvezdice in denarno nagrado Mercatorja med štiri pare:

1.  mesto sta zasedla Alex Bratuša in Tim Katan z OŠ Benedikt, ki sta svoji šoli priborila glavno denarno nagrado Mercatorja v višini 10.000 EUR.

2.  mesto sta si prikuhala simpatična sestra in brat Blažka in Vid Nabergoj z OŠ Draga Bajca Vipava. Svoji šoli sta priborila 6.000 EUR.

3.  mesto sta zasedla dva kuharska para, najmlajši udeleženki letošnjega tekmovanja, Nana Vidmar in Isabela Pušnik, z OŠ Mežica, ter najstarejša tekmovalca, Simon Lorbeg in Nejc Hrovat, z OŠ Šenčur. Njihovi šoli sta bogatejši za 4.000 EUR.

Oddajo je že četrto leto povezoval največji prijatelj otrok, Sašo Stare:

»Iz sezone v sezono tekmujejo bolj zagnani otroci, ki vedno bolje kuhajo in nesebično podpirajo svoje šole. Do oddaje Mali šef Slovenije pri nas ni bilo kuharske oddaje za otroke in zelo sem vesel, da sem lahko del življenjskih zgodb naših tekmovalcev, njihovih družin in gledalcev.

Čez nekaj let bomo imeli v Sloveniji še več odličnih kuharjev in vsi skupaj se bomo lahko potrepljali po ramenih, da je bilo to tudi naše maslo.«