Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Buryanino Vino sladko za vroče dni

CU, 21.07.2021 14:10:36

Energična skladba je kot nalašč za vroče dni in kot pravi pevka sama je bila zares neučakana, da dotična pesem ugleda luč sveta in gre med ljudi.

Delite na:
Buryanino Vino sladko za vroče dni
Buryana RoxPro production

Pod okriljem svoje matične agencije Metropola Media, se pevka po enoletnem premoru vrača na glasbeno sceno z novo avtorsko skladbo, ki je nadaljevanje njene začrtane pevske kariere.

Energična skladba VINO SLADKO je kot nalašč za vroče dni, ki prihajajo in kot pravi pevka sama je bila zares neučakana, da dotična pesem ugleda luč sveta in gre med ljudi, ker gre vendarle za novo zgodbo na njeni glasbeni poti.

''Rada imam vse zvrsti, tudi moje pretekle pesmi kažejo na to; Vino sladko pa se mi zdi, da je še malce bolj ''moja''. Rada imam to zvrst, zares sovpada z mojo energijo in glasom,'' razmišlja o skladbi Buryana.

''Poletje je čas za ljubezen in iskre v očeh ter pogled, ki je zazrt tja gor med zvezde, saj je zares možno vse, če si to le zares želimo.''

Pod glasbo pesmi se podpisujeta Rok Lunaček in Krešimir Tomec, slednji je poskrbel tudi za aranžma in produkcijo pesmi, Lunaček pa je napisal tudi besedilo.

''Buryana je izjemna pevka; imel sem ta privilegij, da sem jo slišal v več glasbenih zvrsteh in povsod je briljirala. Izjemna profesionalka.'' Navdušeno pripoveduje Lunaček, Tomec pa doda: ''Zares je odlična interpretka. Lepota in talent gresta v njenem primeru tako lepo skupaj; vrhunska pevka.''

buryana
Buryana
RoxPro production

''Tudi v prihodnje bom večkrat postregla s čim novim, zdaj nekako bolj vem kdo sem in kakšen stil je blizu moji duši.'' Še napove pevka, ki zase pravi, da je ne glede na to, da je velik perfekcionist, ostaja vseeno preprosto štajersko dekle.

''Veselim se novih projektov in vsakič sem ganjena, da gre lahko nova pesem in nova emocija med ljudi.''

Posneli so tudi videospot pri produkcijski hiši RoxPro production pod taktirko producenta Roka Maverja.

Naj spomnimo, da si je glede na interese mednarodne glasbene industrije ter tako domačih kot tujih založb pevka primerno nadela umetniško ime »BURYANA« kar je dejansko izpeljanka iz njenega priimka, vendar ima svoj pomen in zgodbo. Buryana je redka Nepalska roža, ki raste v Tibetanskem gorovju in je podnevi bele barve, ponoči se pa transformira v rdeče/modro/UV barvo. Ime pomeni navdih za vznemirjenje, prijaznost in odprtost. Sposobnost transformacije je pa nekaj, kar Buryana dejansko kaže tudi na sceni.

Iz opisanega se prelevi v energično, samozavestno in zapeljivo izvajalko, ki ji scenski nastop ni tuj. Tudi kot pevka ni začetnica, saj je 10 let obiskovala ure opernega petja in občasno nastopa z priredbami domačih in tujih znanih skladb s svojo spremljevalno skupino. Kot sama pravi, se je našla prav v glasbi, saj jo le ta spremlja že celo življenje in je njena največja strast.