Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Božidar Wolfand - Wolf: Pogrešal sem stik z ljudmi

C.M., 07.06.2021 09:00:41

Na slovensko glasbeno sceno se s pesmijo Imela sva vse vrača Božidar Wolfand - Wolf.

Delite na:
Božidar Wolfand - Wolf: Pogrešal sem stik z ljudmi
Božidar Wolfand - Wolf Promocijski material

Menart Records in Event24 sta uradno začela največji projekt tega leta – projekt LEGENDE, v katerega so vključeni vsi umetniki, ki so s svojim delom ključno zaznamovali 80. in 90. leta ter katerih ime je nenazadnje postalo … no, legendarno.

ZAKAJ RAVNO LEGENDE?

  • ker so ustvarjali v legendarnih časih,
  • ker so s svojimi legendarnimi hiti zaznamovali te čase,
  • ker obljubljajo legendarne koncerte z legendarnimi uspešnicami, s katerimi bomo obujali spomine ... ko bo to seveda spet mogoče.

KDO SO LEGENDE?

To pa naj zaenkrat ostane še skrivnost. Naše legende vam bomo enega za drugim razkrivali v juniju, vsak od njih bo namreč izdal tudi nov komad!

In prva legenda je ... 
Prepeval je uspešnice, kot so Oh, ne, Cherie, Prvi rendez-vous, Goodbye, Michelle in Moja mala princesa, sedaj pa je Božidar Wolfand - Wolf slovenskemu glasbenemu prostoru predstavil novo pesem Imela sva vse, ki je odličen uvod v glasbeno poletje. Pesem je ustvarila izjemna ekipa »hitmejkerjev«; melodijo sta napisala Goran Šarac in Wolf, pod besedilo se je podpisal Rok Lunaček, pod produkcijo in aranžma pa Krešimir Tomec.

Božidar Wolfand Wolf
Božidar Wolfand Wolf
Dean Nikolić

»Pogrešal sem ljudi, pogrešal sem občinstvo in to svojo muziko, ki je ljudem vselej narisala nasmeh na obraz. Vse življenje sem hodil po svetu, iskal zvok, ki bi bil moderen, udaren in nekaj posebnega, želel sem nekaj več, a iskal na napačnem koncu. Po toliko letih ugotoviš nekaj, kar ti je bilo dano že na začetku, pa nisi poslušal, ker si bil premlad … da je tisto preprosto, kar je za dušo – najlepše! Zelo sem pogrešal vse skupaj, pogrešal sem stik, tisti pristni stik z ljudmi. Ko ljudje zapojejo moje pesmi, je to najlepši občutek na svetu – skozi pesmi namreč vsi gradimo temelje naše domovine, ki je ena sama,« pa je o svojem glasbenem ustvarjanju povedal Wolf. 

Božidar Wolfand Wolf
Božidar Wolfand Wolf
Mediaspeed
Njegova nova pesem pa je tudi odličen zametek novega projekta, ki prihaja v pravem času, s pravimi ljudmi. Prihajajo legende, ki se nas bodo dotaknile kot nekoč, a še mehkeje, še bolj pristno, ganljivo, zelo blizu, v živo … tam, kjer smo doma.

Božidar Wolfand Wolf
Božidar Wolfand Wolf
fb