vinjeta, avstrijska, počivališče Svet24.si

Novost pri vinjetah: na voljo tudi enodnevna

vojna v ukrajini Svet24.si

Izbruh otroške paralize v Ukrajini: Zaradi vojne ...

20230617-01249492 Necenzurirano

Dars za zastoje ne krivi tovornjakov, ker z njimi ...

pirkovic Reporter.si

Igor Pirkovič ne bo več vodil Arene!

roglic Ekipa24.si

Rogličev nekdanji sotekmovalec udaril: ...

v Odkrito.si

Grozljivo: Brutalno pretepena Denis Dame

planica Ekipa24.si

Svetovno prvenstvo v poletih spet v Planici? Vlada...

Bo to njegov zadnji film?

M.K., 23.03.2023 08:30:26

Priznani režiser naj bi že spisal nov scenarij za svoj naslednji film, ki ga namerava režirati letos jeseni. Po ugibanjih mnogih naj bi bil to njegov zadnji film.

Delite na:
Bo to njegov zadnji film?
Quentin Tarantino Profimedia

Filmski ustvarjalec, ki stoji za nekaterimi najbolj kultnimi filmi zadnjih treh desetletij, med katerimi sta tudi Šund in Bilo je nekoč … v Hollywoodu, je napisal scenarij, ki nosi ime Filmski kritik (The Movie Critic), njegove podrobnosti pa za zdaj ostajajo tesno varovana skrivnost.

Zgodba naj bi bila postavljena v Los Angeles konec sedemdesetih let prejšnjega stoletja, v glavni vlogi pa naj bi nastopila ženska. Nekateri zato špekulirajo, da se nanaša na Pauline Kael, eno najvplivnejših filmskih kritičark vseh časov, ki je umrla leta 2001. Bila je tudi esejistka in pisateljica. Znana je bila po svojih hudomušnih bojih z uredniki in filmskimi ustvarjalci. Znano je, da jo režiser globoko spoštuje.

Tarantinovi projekti že dve desetletji privabljajo najbolj zaželene igralce - dvakrat je že sodeloval z Leonardom DiCapriem in Bradom Pittom, če je to res njegov zadnji film, se bodo nedvomno zanj kar tepli.

Režiser je dolgo zatrjeval, da ima na voljo le še omejeno število filmov, saj je dejal, da želi do 60. leta zrežirati deset filmov ali pa se upokojiti. Scenarist in režiser jih je posnel devet (če štejemo oba filma Ubila bom Billa kot enega), 60 let pa bo dopolnil konec tega meseca.