DBbiOYFXsAA3xjZ Svet24.si

Umrl je eden najbogatejših Hrvatov

shannen Svet24.si

Za igralko ni več upanja: rak se je razširil na ...

1683622374-dsc6483-01-1683622348169 Necenzurirano

Zasebniki še do 21 milijonov evrov, vrste v ...

ivan gale pl2 Reporter.si

(PODKAST) Kako je politika hotela uničiti ...

messi 23 pm Ekipa24.si

Ne bo igral za drobiž! Messija bodo plačevali ...

zala-pungeršič, masterchef, sladica, sivka, sodniki Njena.si

MasterChef: Zala deležna izjemnega odziva ...

Granerud Ekipa24.si

Drama na treningu! Najboljši smučarskih skakalec...

Bo to njegov zadnji film?

M.K., 23.03.2023 08:30:26

Priznani režiser naj bi že spisal nov scenarij za svoj naslednji film, ki ga namerava režirati letos jeseni. Po ugibanjih mnogih naj bi bil to njegov zadnji film.

Delite na:
Bo to njegov zadnji film?
Quentin Tarantino Profimedia

Filmski ustvarjalec, ki stoji za nekaterimi najbolj kultnimi filmi zadnjih treh desetletij, med katerimi sta tudi Šund in Bilo je nekoč … v Hollywoodu, je napisal scenarij, ki nosi ime Filmski kritik (The Movie Critic), njegove podrobnosti pa za zdaj ostajajo tesno varovana skrivnost.

Zgodba naj bi bila postavljena v Los Angeles konec sedemdesetih let prejšnjega stoletja, v glavni vlogi pa naj bi nastopila ženska. Nekateri zato špekulirajo, da se nanaša na Pauline Kael, eno najvplivnejših filmskih kritičark vseh časov, ki je umrla leta 2001. Bila je tudi esejistka in pisateljica. Znana je bila po svojih hudomušnih bojih z uredniki in filmskimi ustvarjalci. Znano je, da jo režiser globoko spoštuje.

Tarantinovi projekti že dve desetletji privabljajo najbolj zaželene igralce - dvakrat je že sodeloval z Leonardom DiCapriem in Bradom Pittom, če je to res njegov zadnji film, se bodo nedvomno zanj kar tepli.

Režiser je dolgo zatrjeval, da ima na voljo le še omejeno število filmov, saj je dejal, da želi do 60. leta zrežirati deset filmov ali pa se upokojiti. Scenarist in režiser jih je posnel devet (če štejemo oba filma Ubila bom Billa kot enega), 60 let pa bo dopolnil konec tega meseca.