Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Avtomobilski mušketirji še niso rekli zadnje besede

A. M., 05.03.2021 20:40:18

Vsi ljubitelji jeklenih konjičkov bodo še kako prišli na svoj račun, saj se na kanal A vračajo avtomobilski mušketirji, ki bodo tudi v novi sezoni poskrbeli za veliko avtomobilskih informacij in zabavne teste.

Delite na:
Avtomobilski mušketirji še niso rekli zadnje besede
V dvajsetih sezonah vozili več kot 3000 avtomobilov. Kanal A

Avtomobilistična oddaja Volan na Kanal A prihaja 7. marca popoldne že z dvajseto sezono: »Ko smo začeli z Volanom, smo imeli v mislih tek na dolge proge, ne šprinta za eno sezono. Vmes so bile tudi zelo velike ovire, ampak smo verjeli v svoje delo in zdaj smo lahko ponosni na to lepo obletnico,« strne misli celotne avtomobilistične ekipe Matej Mihinjač. V prvi oddaji nam bodo avtomobilistični mušketirji predstavili Toyotinega highlanderja, mestno mazdo MX-5, s katero bodo ugotavljali, kako je s prevažanjem otrok na sprednjih sedežih avtomobila. Koliko avtomobilov pa so peljali »en krog« v vseh teh letih: »V 20. sezonah smo testirali že krepko več kot 1000 avtomobilov, vozili pa med 2000, bi celo bolj verjel, da 3000 različnih vozil. Tudi zloglasno patrio, ko smo že pri naštevanju,« na hitro strne številke Matej.

Gostili bomo ponosne lastnike starih in atraktivnih golfov ...

Če smo bili v preteklih letih vajeni, da smo vsako nedeljo gledali posnetke eksotičnih krajev, je epidemija tudi v oddajo Volan vnesla spremembe: »Zaradi precej drugačnega načina dela kot prejšnja leta, ko smo bili veliko v tujini, bomo tokrat predstavljali predvsem domače zgodbe,« pojasni voditelj in doda, da so bili pri snovanju nove sezone toliko bolj kreativni na slovenskih tleh: »Gostili bomo ponosne lastnike starih in atraktivnih golfov, imeli zanimive tekme med voditelji na različnih lokacijah po Sloveniji, delili uporabne nasvete za varčno vožnjo.« Matej poudari, da ne bodo manjkali niti testi novih avtomobilov, ki jih imajo gledalci radi zaradi objektivnega poročanja: »Veliko pozitivnih sporočil gledalcev dobimo.«