GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Anja se je vrnila - negativna

PR, 06.11.2020 17:00:23

Radijska voditeljica Anja Ramšak je spet v elementu.

Delite na:
Anja se je vrnila - negativna
Ekipa Denis Avdić Showa je spet popolna Radio 1

Ekipa najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, je bila celih 14 dni v nepopolni zasedbi. Voditeljica Anja Ramšak je namreč preteklo sredo izvedela, da je bila v stiku z nekom, ki je bil v stiku z okuženo osebo in nemudoma zapustila radio ter se samoizolirala. Tako so v studiu ostali samo trije prijatelji, voditelji Denis Avdić, Miha Deželak in Jana Morelj

Anjin test je kmalu pokazal, da je pozitivna na novi koronavirus, vendar pa se je še pravi čas izolirala in k sreči ni okužila nobenega od sodelavcev.

Anja je sprva počivala in okužbo prebolevala v domači postelji, ko pa se je počutila bolje, pa se je sovoditeljem pridružila v etru. Seveda iz varnega zavetja svojega doma. Ker pa je minilo že več kot 14 dni od okužbe, je včeraj opravila še en test, ki je pokazal, da je sedaj negativna!

Anja Ramšak prihaja v studio.JPG
Anja Ramšak prihaja v studio
Radio 1

Simpatična voditeljica se je zato odločila, da preseneti svoje prijatelje in se je nenapovedano prikazala na radiu. Ko so jo Denis, Jana in Deželak zagledali, so ji skočili v objem in veselje se je začelo.

»Dobro jutro sončki, a vi pa kar sami? Ljudje sporočam vam, da sem negativna in da imam po 14-ih dneh oblečen modrček (smeh). Jaz se kar tresem od vznemirjena, prva stvar, ki jo bom naredila je, da bom šla v trgovino,« je dejala Anja.

Anja Ramšak in Jana Morelj.JPG
Anja Ramšak in Jana Morelj
Radio 1

»Vesel sem, to je najboljša novica. Itak imamo pozitivni petek, ampak bravo, da si negativna,« je dejal Deželak.

4 prijatelji so tako znova združeni in srečni, da bodo lahko v popolni zasedbi še naprej zbujali poslušalce v najboljši jutranji zabavi. Anja bo sicer še nekaj časa delala od doma, kjer so ji uredili studio, potem pa se bo pridružila ekipi in seveda svojemu radijskemu možu Robertu Roškarju.