ineza sotler 2 Dobra karma

V svoji bitki z rakom znana Slovenka vidi pekel in...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 16. januarja

rok snezic mediaspeed Reporter.si

Postopek zoper Janševega svetovalca Roka ...

hitri test,koronavirus,testiranje, covid Svet24.si

Smo res tako daleč od prvega kriterija za vstop v...

20200525-01006354 Necenzurirano

Lahko Slovenija preživi še leto in pol Janše?

razpokančki Odkrito.si

Čokoladni razpokančki v 9. korakih

Dara-Bubamara-Ceca-Anabela-Goca Odkrito.si

Nekatere so za mlajše.

Abba na Sanremu 2021?

A. M., 13.01.2021 14:00:48

O vrnitvi legendarne zasedba Abba je bilo prelito že toliko črnila, da je vsaka nova informacija skoraj da misija nemogoče. Pa vendarle, tudi nemogoče lahko postane mogoče.

Delite na:
Abba na Sanremu 2021?
Bomo videli Abbo na Sanremo 2021? Zaenkrat je še vse odprto ... Profimedia

Italijanska radiotelevizija RAI se te dni intenzivno pripravlja na letošnji, že 71. Sanremo, ki se bo za spremembo odvil nekoliko kasneje kot sicer. Da bi se Italijani odpovedali tradiciji je tako težko verjeti, kljub epidemiji. Še več, v ta namen imajo pripravljenih več scenarijev, prav vsi pa imajo skupno nit - festival bo! Skozi pet večerov se bo predstavilo 26 še kako znanih tekmovalnih imen iz sveta italijanske glasbe, poleg tega pa se napovedujejo številni glasbeni gostje, ki bi pred tv-sprejemnike privabile rekordno število gledalcev.

Lani legendarni Ricchi e Poveri, letos Abba?

Sanremo 2021 bo potekal od 2. do 6. marca 2021 v gledališču Ariston.

Če je na eni strani lani z melodijami, kot so Se m'innamoro, Sarà perché ti amo ter Mamma Maria, navdušila legendarna zasedba Ricchi e Poveri, s katero je plesala cela dvorana Ariston, ne nazadnje pa tudi gledalci in poslušalci širom cele Italije (mimogrede, teh gledalcev je bilo čez 16 milijonov), so italijanski mediji zadnje tedne polni novic o legendarni zasedbi Abba.

Ricchi e Poveri
Legendarna zasedba Ricchi e Poveri na Sanremu 2020.
Profimedia

Umetniški direktor festivala, Amadeus, ki bo tudi letos vodil vse skupaj, je sicer dejal, da je želja vsako leto veliko in da se vsega ne da uresničniti, čeprav bi si želeli. Enako velja za legendarno švedsko skupino, o kateri se je razgovorila ena izmed italijanskih radijskih postaj.

Lansko leto je bil gost Ronaldo, letos pride menda Ibrahimović.

Abba je imela svoj zadnji javni nastop pred 39 leti ... Skupina se je na veliko presenečenje znova srečala junija 2016, in sicer v stockholmskem hotelu Berns, kjer so na veliko praznovali 50-letnico srečanja Björna in Bennyja. Že dlje časa pa se namiguje, da naj bi se na odre vrnili leta 2022, ko naj bi na veliko obeležili 50-letnico ustanovitve zasedbe. Če jih bomo videli pa kaj prej, morda marca 2021 pri naših sosedih Italijanih, pa toliko bolje, kajne?!