oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Kataya ne bo vedela, koga lahko pričakuje na večerji

A.M., 05.06.2023 12:00:17

Oddaja Riba, raca, rak

Delite na:
Kataya ne bo vedela, koga lahko pričakuje na večerji
Katayo bodo še kako presenetili. Andreja Košir

Peti teden oddaje Riba, raca, rak prinaša nova kuharska presenečenja ter kuharje in kuharice, ki jih poznamo z drugih področij, tokrat pa nas bodo skušali navdušiti s svojimi meniji in pogostitvami. V svoje kuhinje nas bodo tokrat povabili »štajerski slavček« Damjan Murko, glasbeni producent Miha Hercog, pevka Kataya ter exatlonovca Andreja Košir in Franko Bajc.

riba, raca, rak
Franko Bajc je pravi gurman.
Planet TV

Popolno presenečenje

Nov teden kuharskega izziva Riba, raca, rak (od 12. do 16. junija) bo poskrbel za kar nekaj presenečenj, prvo pa čaka pevko Katayo, ki kot prva kuharica v novi skupini ne bo vedela, koga lahko sploh pričakuje na večerji. Presenečenje, ko jo bodo na vhodu pozdravili Miha Hercog, Franko Bajc, Damjan Murko in Andreja Košir, bo popolno. Teden pa bodo zaznamovala tudi različna mnenja glede hrane, zaradi katerih bo na marsikateri večerji še malce preveč vroče in med dvema gostoma se bo precej iskrilo.

riba, raca, rak
Miha Hercog pravi, da mu kuha ne leži najbolje.
Planet TV

Največji izziv tokrat morda čaka Miho Hercoga, ki mu kuha ne leži kaj preveč, zato bo na pomoč poklical sestro. Prav nasprotno pa se bo izkazala Andreja Košir, najbolj navdihujoča tekmovalka druge sezone Exatlona, ki bo blestela tako v vlogi kuharice kot gostiteljice. In če ste mislili, da Franko Bajc morda vsaj kuhe ne obvlada, ste se motili, saj je zmagovalec prve sezone Exatlona pravi gurman, gostom pa bo razkazal tudi svojo vinsko klet.

V povsem novi luči bomo videli tudi Damjana Murka, čigar večerja bo res nekaj posebnega, celoten večer pa bo zaznamoval v svojem slogu. Gostom bo že na vhodu v domovanje »štajerskega slavčka« jasno, da bo večer drugačen, kot smo jih bili vajeni doslej.

RRR_Damjan Murko
V povsem novi luči bomo spoznali Damjana Murka.
Planet TV

Znani obrazi morajo v oddaji Riba, raca, rak večerjo s tremi hodi pripraviti v treh urah, radijec Klemen Bunderla pa jim naloži še posebni izziv, ki včasih povzroča več, drugič manj preglavic, vsekakor pa veliko smeha. Kulinarične podvige komentira strokovnjakinja Darja Končarevič, ki pogosto izda tudi kakšen kuharski nasvet.